24.10.2022
Prezentatoarea Olga Orlova a fost jefuita la Milano: „A fost o suma mare...”

Calatoria Olgai Orlova, in varsta de 44 de ani, in Italia a inceput cu o serie de nenorocuri. „De obicei eu nu ma plang in story”, a spus artista urmaritorilor sai. Iar dupa cateva ore, ea a venit cu mai multe detalii despre situatia neplacuta care s-a intamplat cu ea. 

Totul a inceput inca din avion: prezentatoarea a avut probleme cu scaunul sau. La solicitarea artistei, care apropo este insarcinata, de a-si schimba locul, insotitoarea de bord a refuzat-o. 

„Si asta este business class, care costa multi bani”, s-a indigat Orlova. 

Primele imagini de la filmarile serialului cu Iuliana Beregoi in rol principal! Vezi ce le-a atras atentia cel mai mult fanilor - VIDEO

Nici odaia din hotelul sau preferat nu a incantat-o. Aceasta era foarte mica si avea o priveliste urata. Hotelul i-a oferit o alta odaie, insa din chiuveta curgea apa, iar de la fereastra sa se vedea o parcare si nimic altceva. 

S-ar parea ca o cina delicioasa ar fi putut salva totul. Insa si aici s-a intamplat ceva: chelnerul a adus nota, insa in poseta interpretei nu erau bani. In timp ce mergea la restaurant, Olga a fost jefuita. 

Vlada Botan - o schimbare neplanificata! Interpreta si-a uimit urmaritorii cu noul sau look: „Fenomenala ca intotdeauna” - FOTO

Cu toate acestea, artista a reactionat pozitiv fata de aceasta situatie: „A fost o suma mare si eu m-am intristat tare. Insa nu pot invinui pe nimeni. Nu am fost eu atenta, m-am distrat si am platit pentru asta pana la urma”. 

Articole din aceeasi categorie