14.01.2021
Povestea rusoaicei careia fostul sot i-a taiat cu toporul bratele: "Ma tem ca va iesi din puscarie si ma va omori". Cum s-a schimbat viata ei dupa ce s-a recasatorit

Rusoaica, Margarita Graciova, careia fostul sot i-a taiat cu toporul bratele, a oferit mai multe detalii despre nenorocirea prin care a trecut, dar si cum s-a schimbat viata ei dupa ce s-a recasatorit. 

In cadrul unui interviu pe care l-a oferit la un post rus de televiziune, femeia a povestit cu lux de amanunte despre nenorocirea care s-a intamplat in ziua in care fostul ei sot i-a taiat bratele cu toporul intr-o padure:"El se comporta linistit, ca sa nu-mi trezeasca careva dubii. A zis ca ii ducem pe baieti la gradinita si pe mine la munca. La un moment dat, el m-a dus in padure. Mai bine imi pierdeam cunostinta, decat sa tin minte tot ce s-a intamplat. Avea un plan bine pregatit. A cumparat din timp toporul, dar si franghiile. El a facut totul intentionat. In plan era ca sa ma duca la spital si sa mearga la politie sa se predea. Dupa ce am urcat in masina ca sa ma duca la spital, el a deschis fereastra si a spus: "Ce adrenalina". Expertiza a aratat ca el nu era in stare de efect, nici drogat, nici beat. 

Intrebata de ce barbatul ar fi recurs la acest gest, ea a zis nu are un raspuns, dar zice ca este o fapta parca rupta din vremurile antichitatii:"La noi relatia nu mergea deloc, locuiam ca niste vecini. Eu munceam, luam copiii de la gradinita, achitam apartamentul. El mereu ma controla. M-a dus chiar si la un detector de minciuni, din gelozie. Dupa ce am dat la divort, el credea ca eu ma intalnesc cu cineva. Dar nu era astfel. Eu pur si simplu nu mai vroiam sa fiu cu el, deoarece se comporta foarte urat si ma batea".

Citeste si :  Rusoaica, careia sotul i-a taiat cu toporul bratele din gelozie – protagonista unei sedinte foto cu extreme

Totodata, femeia a povestit cum e sa traiesti cu o proteza: "Eu inca tin minte cum este sa ai doua maini si cate poti face". Amintindu-si prin ce a trecut dupa ce a dus-o la spital, ea zice ca au urmat  multe operatii. O mana i-a  fost stransa din trei parti, iar la a doua nu s-a mai putut face nimic, i-a fost pusa proteza: "Ma tem ca atunci cand va iesi din puscarie, ma va omori". Fostul sot al Margaritei a fost condamnat la 14 ani de puscarie. 

Ce tine de copii, Margarita spune ca ei stiu doar in parte din toata povestea ,dar fara amanunte. Ei nu-l numesc tata, dar "nenea rau".

Femeia duce un mod de viata foarte activ: sare cu parasuta, merge la volan, face diving. 

Dupa nenorocirea care s-a intamplat, Margarita a scris chiar si o carte, care se bucura de o popularitate mare in randul femeilor. 

 

Recent, rusoaica s-a recasatorit si se pare ca este foarte fericita. Cel putin, asta se vede din postarile ei de pe Instagram, unde se imparte cu prietenii virtuali cu toate reusitele sale pe plan personal, dar si profesional. Acum ea este prezentatoarea TV. 

 

Vezi interviul in intregime mai jos: 

 

Articole din aceeasi categorie