02.02.2022
De Ziua Internationala a Cititului Impreuna, Tatiana Nastas si Iuliana Maranciuc - provocate sa citeasca un text complicat. Vezi ce mustrare au primit cele doua prezentatoare - VIDEO

1 februarie - Ziua Internationala a Cititului Impreuna. Cu aceasta ocazie, emisiunea „O Seara Perfecta” a provocat doua cititoare inraite. Vezi cum au fost provocate prezentatoarele PRO TV in reportajul ce urmeaza. 

„De Ziua Internationala a Cititului Impreuna am zis sa provoc doua fete frumoase, care citesc foarte mult in fiecare si mai ales de pe prompter - sa citeasca. Iuliana Maranciuc si Tatiana Nastas sunt victimile de astazi”, spune reporterul ProTV, Mariana Chitoroaga.

Fetele chiar sunt cititoare mari, deoarece numarul cartilor pe care le-au citit a depasit peste 100. 

„Eu pot sa spun cand am citit-o pe ultima. A fost cand am stat in carantina si aveam Covid-19”, spune Iuliana Maranciuc. 

Provocarea consta in citit, insa un altfel de citit. „Am sa va dau la fiecare cate un text, pe care il veti vedea pentru prima data. Nu trisam. Provocarea este din doua parti. Prima - va dau cate un text, care este identic si voi va trebui sa il cititi in sincronizare maxima. Deci, vreau aceeasi intonatie, acelasi ritm, inceput si sfarsit in acelasi timp”, mentioneaza reporterul ProTV, Mariana Chitoroaga.

Tatiana are deja cinci ani de experienta in cititul de pe prompter, iar Iuliana pana cand nici un an, insa totul e inainte. 

Fetele s-au descurcat de minune cu provocarea lor.

Urmatoarea provocare tot era sa citeasca, insa un text cu cuvinte mult mai complicate. In cazul in care nu le-ai repetat inainte de a le citi, chiar sunt destul de grele. Iar cea care va face cele mai multe greseli, va primi o pedeapsa.

La a doua provocare, fetele s-au descurcat cam la fel, cam la fel s-au si gresit, asa ca ambele au primit o pedeapsa, care consta in faptul ca trebuiau sa manance cate o ceapa cruda sau cel putin sa muste de 3 ori din ea. 

Iuliana nu a dorit, insa Tatiana nu a ezitat sa muste din ceapa. „Ceapa este buna si face bine organismului si sanatatii, asa ca mancati cat mai multa ceapa. Mai ales, in perioada de iarna, cand sunt foarte multe viroze”. 

Articole din aceeasi categorie