28.04.2023
Povestea gemenelor siameze Carmen si Lupita Andrade. Cum arata viata lor la 22 de ani

Cand s-au nascut, medicii le-au spus parintilor lor ca probabil vor trai doar cateva zile. Au trecut 22 de ani de atunci, iar astazi gemenele siameze Carmen si Lupita Andrade studiaza, sofeaza, merg la intalniri sau la shopping. 

Lupita si Carmen Andrade sunt unite la nivelul trunchiului si impart acelasi pelvis, ficat, sistem digestiv si sistem reproducator. 

„Daca am face o operatie de separare, fie una dintre noi ar muri, fie amandoua am muri, fie am ajunge la terapie intensiva si nu am mai iesi niciodata de acolo”, a spus Lupita intr-un interviu pentru Today.

Gemenele au dezvaluit cum reusesc sa gestioneze totul, de la sofat si intalniri, pana la a se pune de acord cu ce sa se imbrace si cu cine sa fie prietene.

Daca una dintre surori si-a gasit jumatatea in urma cu doi ani si jumatate, cealalta se identifica ca persoana asexuala (n.red persoanele care nu simt atractie fizica pentru nimeni si nu simt nevoia sau dorinta de a intretine raporturi sexuale).

Carmen este la facultate si studiaza pentru a deveni asistenta veterinara, iar Lupita spera sa lucreze in acelasi domeniu ca si tehnician. Lupita viseaza si sa devina scriitoare de comedie.

„Eu vorbesc in cea mai mare parte a timpului, dar ea e amuzanta”, spune Carmen.

Cele doua au vorbit si despre viata amoroasa. „Sunt asexuala, dar vreau ca sora mea sa se stabileasca la casa ei. Stiu ca asta este important pentru ea”, a marturisit Lupita. 

Keanu Reeves, viral in mediul online dupa o intalnire adorabila cu un fan - VIDEO

Carmen a povestit ca si-a cunoscut actualul iubit, pe Daniel, pe o aplicatie de dating, in octombrie 2020: „Nu am incercat niciodata sa ascund faptul ca am o sora siameza, ceea ce insemna ca am primit o multime de mesaje de la tipi cu fetisuri. Am stiut de la inceput ca Daniel era diferit de ceilalti. Suntem impreuna de doi ani si jumatate si am discutat despre logodna, dar mai intai vrem sa traim impreuna. Daniel si sora mea se inteleg foarte bine. Uneori ma simt prost pentru ca vreau sa petrec atat de mult timp cu Daniel. Asa ca incercam sa facem compromisuri. De exemplu, o lasam pe Lupita sa aleaga la ce restaurant iesim sau ce activitate vom face”.

Articole din aceeasi categorie