27.04.2023
Keanu Reeves, viral in mediul online dupa o intalnire adorabila cu un fan - VIDEO

Keanu Reeves a devenit viral pe retelele de socializare in urma unui schimb de replici adorabil cu un tanar fan. Reeves si baietelul, pe nume Noah, s-au intalnit in Los Angeles, la o sesiune de autografe pe care actorul a organizat-o pentru seria de benzi desenate.

In clipul video adorabil, pustiul in varsta de noua ani ii marturiseste lui Keanu ca este „un fan infocat” si ca el este „actorul sau preferat din intreaga lume.” Dupa ce i-a multumit baietelului, Keanu Reeves l-a intrebat daca a urmarit desenul animat Toy Story 4, in care il interpreteaza pe Duke Caboom. Entuziasmat, Noah a declarat ca Duke este „personajul sau preferat”. Pentru a-l bucura pe micut, Reeves a rostit una dintre replicile faimoase ale lui Duke.

„Cel mai mare cascador al Canadei!”, a spus actorul zambind, spre incantarea lui Noah. „Ma bucur ca ti-a placut. Mi-a placut foarte mult sa-l joc pe Duke Caboom”, a mai declarat actorul.

Mihaela Cavcaliuc - primele imagini cu chipul ei, dupa operatia estetica la care a recurs: „Fara filtre, fara editare” - FOTO

Aceasta nu este insa prima intalnire emotionanta pe care Reeves o are cu fanii. Anul trecut, actorul a devenit din nou viral pentru un schimb de replici pe care l-a avut cu un tanar fan la aeroport. Conversatia dintre cei doi a fost surprinsa de un alt pasager, care a transcris replicile si le-a distribuit pe retelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie