30.04.2022
Povestea „Fetita cu chibrituri”, pusa in scena la Romanii au Talent de balerinele de la Scoala de balet Denisse - VIDEO

Scoala de balet Denisse, condusa de Denisa Fodor, a fost infiintat in anul 2014 si a avut o crestere continua atat ca si rezultate din partea elevilor cat si a cursurilor pe care le ofera. 

Scoala se remarca prin prestatia elevilor pe scenele din Timisoara, cat si prin rezultatele excelente obtinute de acestia la cele mai grele concursuri atat din tara cat si din afara tarii.

Gabriela Cristea, 4 de DA pentru interpretarea impecabila de pe scena de la Romanii au Talent - VIDEO

La cursuri, Denisa Fodor le impartaseste micilor balerini secretele succesului: munca, perseverenta si pasiunea. Copiii care frecventeaza aceste cursuri sustin numeroase spectacole la evenimentele din Timisoara, doua spectacole pe an pe scena Teatrului National Timisoara. 

Denisa Fodor a absolvit Universitatea de Arte Targu Mures - Artele Spectacolului sectia Coregrafie, este licentiata in Kinetoterapie si Motricitate Speciala cu master in Kinetoterapie in Patologia. In prezent, e masteranda la UNATC - Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale", Bucuresti - Master Coregrafie si Performanta in dans. 

Adrian Red, farmacistul care a facut spectacol cu chitara sa pe scena talentelor: „Medicament pentru suflet!” - VIDEO

Alaturi de pasiune si arta, ea asigura o dezvoltare corecta si armonioasa a corpului elevilor sai datorita formarii profesionale in kinetoterapie si sport.

Articole din aceeasi categorie