29.04.2022
Gabriela Cristea, 4 de DA pentru interpretarea impecabila de pe scena de la Romanii au Talent - VIDEO

Gabriela este profesoara de muzica, canto si pian. S-a mutat in Bucuresti in 1999 cand a intrat la Conservator. 

A gasit job la teatrul de opereta Ion Dacian. A jucat alaturi de Maia Morgenstern, Victor Rebengiuc. Pentru ca banii nu-i ajungeau, a cautat si alte joburi. Avea zile in care nu avea unde sa doarma. Mai dormea in teatru, pe scaun, in cabina. Acelea au fost cele mai grele momente. 

Calusarii din Branesti, moment autentic de folclor pe scena talentelor - VIDEO

Era deprimata cand vedea colegii plecand acasa, iar ea ramanea sa doarma pe scaun. Simtea ca se uimileste daca cere ajutorul lor. A colaborat cu diverse coruri bisericesti si cu acestea a plecat in toata lumea. A fost in corul Paulei Ciuclea. La Conservator a studiat pianul si clarinetul, iar vocea si-a lucrat-o singura. Tot ce stie acum, stie din ce a prins de la colegi.

In 2010 s-a intors in Buzau si s-a reintalnit cu cel ce urma sa ii devina sot. Erau prieteni din copilarie si nu se mai vazusera de 8-9 ani. Cand s-au reintalnit s-au si indragostit. S-au casatorit pe ascuns, dupa o luna. Toti le-au spus ca se grabesc. Singura persoana care a stiut a fost mama ei. Sotul este consilier de credite. Gabriela a reusit sa isi deschida propria scoala de muzica in Buzau. Ii plac foarte mult copii. Asta a fost si un factor determinant in alegerea carierei.

Liu Nan i-a vrajit pe juratii de la Romanii au Talent de cum a pasit de scena: „Esti o aparitie spectaculoasa" - VIDEO

Are un fiu in varsta de 3 ani pe care il invata sa cante, voce si la pian.

Articole din aceeasi categorie