05.06.2023
Povestea fetei care s-a nascut in inchisoare, iar acum e studenta cu bursa la Harvard. Aurora nu a avut un inceput usor in viata - FOTO

O fata din Texas, care s-a nascut in inchisoare, si-a depasit toate limitele, iar din toamna va studia la Harvard, dupa ce a avut a treia medie de absolvire din clasa ei, la sfarsitul liceului. Aurora Sky Castner nu a avut un inceput usor in viata, dar este determinata sa-si construiasca o reputatie si o cariera care sa depaseasca asteptarile oricui a cunoscut-o.

In urma cu 18 ani, Aurora se nastea intr-o inchisoare, unde mama ei ispasea o pedeapsa cu executare. Femeia care i-a dat viata nu a jucat niciun rol in viata fiicei sale din momentul in care tatal fetei a preluat bebelusul din inchisoare si a crescut-o de unul singur, scrie People.

Kylie Jenner si Timothee Chalamet, vazuti impreuna pentru prima data - FOTO

Scrisoare catre Harvard: „M-am nascut in inchisoare”

Tanara isi doreste ca din toamna sa studieze Dreptul la Harvard. Pentru asta a si inaintat o scrisoare de intentie, pe care a inceput-o brusc, sincer si socant: „M-am nascut in inchisoare”. A fost acceptata si de abia asteapta sa inceapa noul capitol al vietii sale, unul care sa o puna pe un drum ascendent spre implinirea tuturor visurilor ei.

Soarta i-a zambit Aurorei din primii ani de scoala, cand a participat la un program de mentorat. I-a atras atentia Monei, o femeie care facea parte din programul de voluntariat si care a inteles, dupa ce i-a aflat povestea, ca micuta de atunci nu avea nevoie numai de indrumare la scoala, ci si de momente personale. Astfel, femeia care i-a servit ca mentor a a ajutat-o sa-si cumpere primii ochelari de vedere, a dus-o pentru prima data la un salon, la dentist sau a incurajat-o sa mearga in taberele de vara.

A petrecut un weekend alaturi de el! Vezi cum arata bunicul Darei, dar si ce calitate a mostenit interpreta de la acesta - FOTO/VIDEO

„Am crescut intr-un mediu foarte diferit, iar asta nu este un lucru rau. Tot ceea ce m-a invatat Mona (mentorul ei-n.r.) a fost la fel de valoros ca toate experientele pe care le traisem inainte”, a povestit Aurora, care va merge la Harvard cu o bursa completa.

Articole din aceeasi categorie