05.06.2023
Kylie Jenner si Timothee Chalamet, vazuti impreuna pentru prima data - FOTO

Kylie Jenner si Timothee Chalamet au fost vazuti impreuna pentru prima data de cand au aparut zvonurile legate de relatia lor.

Kylie Jenner si Timothee Chalamet par sa fi facut urmatorul pas in relatia lor, si anume sa-si cunoasca familiile. Vedeta din Kardashians si actorul din Call Me Be Your Name au fost fotografiati impreuna pentru prima data, intalnindu-se cu rudele celuilalt la inceputul acestei luni. Sora lui Kylie, Kendall Jenner, si sora lui Chalamet, actrita Pauline Chalamet, au fost vazute petrecand timp cu presupusii indragostiti la o adunare acasa.

Kylie Jenner si Timothee Chalamet au fost vazuti impreuna

Kylie Jenner a fost imbracata casual, dar sic pentru aceasta reuniune, purtand o tinuta complet neagra, formata din colanti, o jacheta de piele si cizme lungi. Kendall Jenner a parut sobra, intr-o camasa neagra, cu parul dat pe spate. Intre timp, Pauline, in varsta de 31 de ani, a avut o tinuta confortabila formata dintr-un tricou alb, o camasa de flanel si parul strans intr-o agrafa.

Prima fotografie in 3! Anastasia Fotachi, alaturi de sot si copil: „Iubirile mele” - FOTO

Aceasta este prima data cand Kylie Jenner si Timothee Chalamet au fost vazuti petrecand timp impreuna de cand au inceput zvonurile despre o idila intre cei doi. Un apropiat a incercat recent sa minimalizeze scanteia dintre Kylie si Timothee, in varsta de 27 de ani, sustinand in aprilie ca „nu sunt ceva serios”, dar se pare ca lucrurile s-au schimbat in ultima luna.

Munceste chiar si in concediu! Vezi ce a povestit soprana Ana Cernicova: „Vara aceasta vom pleca cu teatrul in turneu” - VIDEO

Potrivit speculatiilor, Kylie Jenner a stat la conacul actorului din Beverly Hills, California, „mai mult de sase zile pe saptamana”, starnind chiar speculatii ca s-ar fi mutat impreuna. Se pare ca au fost vazuti la o intalnire la o cafea si ca se antreneaza in mod obisnuit impreuna.

Desi nu au confirmat zvonurile, Kylie Jenner si Timothee Chalamet sunt in mjlocul zvonurilor de mai bine de o luna. La inceputul lunii aprilie, cei doi fost zariti la Titos Tacos, un restaurant din apropierea Los Angelesului, alimentand astfel speculatiile legate de relatia lor. Timothee Chalamet a ajuns la local dupa ce a mers la o expozitie de arta, relateaza presa, care l-a si suprins in imagini pe actorul din Dune, purtand insa o masca ce ii acoperea aproape intreaga fata. Acesta a fost vazut, asteptand sa fie luat de o masina, care s-a dovedit a fi chiar vehiculul Lincoln Navigator despre care se stie ca apartine lui Kylie Jenner.

Potrivit presei din Statele Unite, Kylie si Timothee au plecat impreuna in masina lui Jenner, iar apoi masina actorului a fost condusa de unul dintre bodyguarzii acesteia. Cei doi au ajuns la un local specializat in tacos, unde au luat masa in masina, probabil pentru a evita sa fie observati de paparazzi. Intre timp, unul dintre bodyguarzii care asigura securitatea lui Jenner a asteptat in afara masinii timp de peste 30 de minute.

„Lucrurile sunt foarte la inceput, deci este greu de spus ce va fi, dar deocamdata ei ii place ce vede. Timothee este un adevarat gentleman care o trateaza cu respect. E fermecator si o face sa rada, ii este usor sa vorbeasca cu el”, declara o sursa pentru Page Six despre relatia dintre cei doi.

Articole din aceeasi categorie