05.08.2024
Povestea din spatele succesului! Inga Dobraș, antreprenoare: „Cel mai greu a fost sentimentul în care...” - VIDEO

Într-un podcast cu Olga Manciu, antreprenoarea în industria modei Inga Dobraș a dezvăluit cum succesul și provocările afacerii au determinat-o să fie mai puternică, dar și să renunțe la câteva persoane din viața ei. 

În perioada când a lansat propria afacere cu haine, Inga Dobraș a înțeles cu adevărat cine îi sunt prietenii adevărați: „Am învățat să nu mai dau șanse la oameni, pentru că atunci când ție îți merge bine, toți sunt prieteni. Persoanele mă considerau prietenă nu pentru că eram eu, ci pentru că eu aveam afacere, persoane cunoscute în diferite domenii și mi-am dat seama de chestia asta. Au fost foarte puțini oameni care chiar s-au bucurat pentru succesele mele, pentru toate realizările mele”.

Împreună acasă și pe scenă! Ele sunt cuplurile de vedete din showbizul de la noi care combină armonios cariera cu viața de familie - FOTO

Oamenii au tendința de a critica, fără a cunoaște adevărul, spune Inga: „Dacă aveam nevoie de bani, apelam la tata, dar mai aveam încă două job-uri, iar cu banii de acolo plăteam salariile oamenilor care lucrau în afacerea mea. Nu-mi permiteam să stau acasă să fac haine, trebuia să mai am un alt job. Este un lux să faci doar haine și să stai acasă, este o industrie care necesită foarte multă investiție”.

Atragem involuntar partenerii care ne seamănă. Cum ne influențează blocajele din copilărie alegerile ulterioare - VIDEO

A fost dificil la începutul afacerii pentru că se simțea singură și era nevoită să se descurce fără ajutorul cuiva.„Cel mai greu a fost sentimentul în care tu te simti singură, trebuia singură să duci 20 sau 30 de kilograme de stofă. Nimeni nu venea să mă ajute, atunci când mergeam la evenimente de modă, o făceam de una singură. Contează să ai un om alături care să te ajute, să te sprijine, mie asta mi-a lipsit”, a explicat invitata podcastului. 

Femeia a mărturisit și care sunt cele mai mari frici ale sale: „Cel mai tare îmi este frică să pierd pe cineva drag, părinții sau familia. De asemenea, îmi este frică de sărăcia spirituală în care nu o să mai pot produce nimic și nimeni nu o să aibă nevoie de mine. O să cred că trăiesc degeaba”.

SURSĂ FOTO: Instagram/ inga_andaleya

Articole din aceeasi categorie