23.09.2022
Povestea din spatele brosei purtate de printesa Charlotte la inmormantarea reginei Elisabeta. Accesoriul are aproape un secol

Regina Elisabeta a II-a a fost inmormantata luni, 19 septembrie, iar la tristul eveniment au luat parte toti membri familiei regale. Printre acestia s-a numarat si printesa Charlotte, in varsta de doar sapte ani, fiica printului William si a lui Kate Middleton. 

Pustoaica s-a remarcat la funeraliile Reginei purtand o rochie neagra, solemna, pe care a accesorizat-o insa cu o brosa in forma de potcoava, cu diamante. Este primul accesoriu regal pe care printesa il poarta si a fost un omagiu adus suveranei, aceasta iubind caii toata viata ei.

Potrivit publicatiei People, brosa cu diamante a fost un cadou pe care printesa Charlotte l-a primit la de la iubita ei strabunica. Aceasta a apartinut mamei reginei Elisabeta si a fost transmisa din generatie in generatie, avand peste un secol. Regina Mama a fost fotografiata pentru prima data purtand acul de potcoava in 1929, ulterior daruind bijuteria fiicei sale, care a domnit timp de 70 de ani.

Salma Hayek, imagine emotionanta alaturi de fiica ei, Valentina. Tanara a implinit 15 ani

Tanara printesa a purtat brosa pe partea stanga a hainei sale negre in timpul inmormantarii reginei Elisabeta, onorand dragostea monarhului pentru cai si oferindu-i, in acelati timp, respectul si multumirea pentru aceasta bijuterie.

Regina Elisabeta era cunoscuta pentru faptul ca avea o colectie impresionanta de brose si cauta adesea bijuterii regale cu valoare sentimentala atunci cand calatorea in strainatate. Aceasta lectie de moda a fost urmata si de catre femeile care au intrat in familia regala, iar in timpul inmormantarii, acestea i-au adus un omagiu regretatei suverane, purtand bijuteriile ei preferate.

Mama lui Charlotte, Kate Middleton, a purtat doua bijuterii impresionante care au apartinut regretatului monarh, respectiv cerceii cu perle din Bahrain si colierul de perle cu inchizatoare de diamant in centru, din colectia personala a Reginei. Cumnata ei, Meghan Markle, a ales cu grija cerceii cu perle si diamante pe care i-a daruit Regina in prima lor excursie impreuna in 2018.

Horoscop 24 septembrie 2022. Zodia care va castiga atat pe plan financiar, cat si sentimental

Regina Camilla a purtat brosa Hesse Diamond Jubilee a Reginei Victoria, o mostenire a coroanei, in timp ce Sophie, contesa de Wessex, si-a completat look-ul cu o palarie neagra de calarie, un omagiu adus obsesiei pentru cai a Reginei.

Articole din aceeasi categorie