17.11.2023
Cum face Bianca Dragusanu 5.000 de euro fara sa se ridice din pat: „Niste bani frumosi”

Bianca Dragusanu a dezvaluit intr-un interviu recent modul in care face bani, fara sa se ridice din pat. Vedeta se poate numi o experta a investitiilor!

​Bianca Dragusanu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din Romania. Aceasta are o comunitate mare de fani care ii urmaresc activitatea pe retelele de socializare si care o apreciaza pentru sinceritatea de care da dovada cu fiecare ocazie.

Bianca Dragusanu DRUGTEST

Recent, in cadrul unui interviu organizat cu ocazia lansarii Miami Bici 2, filmul produs de Bromania si Codin Maticiuc, Bianca Dragusanu a povestit cum face bani, atunci cand nu se ridica din pat. Diva a cumparat un apartament in Dubai pe care il inchiriaza in regim de AIRBNB, care ii produce lunar aproximativ 5.000 de euro.

Ce spune Andreea Marin despre relatiile toxice: „Voi, barbatii, credeti ca o femeie e curtata doar de voi”

Bianca Dragusanu 1

De fiecare data cand o sa merg in Dubai, posibil sa locuiesc sau nu acolo, asta nu inseamna ca nu stau mai mult de o saptamana acolo. In rest, el va intra in Airbnb, la inchiriat. Este un apartament intr-un hotel si l-am luat ca investitie, pe luna trebuie sa imi aduca mie niste bani frumosi. Fie ca ma ridic sau nu ma ridic din pat, mie imi vin minim 5000€ pe luna, din apartamentul pe care l-am cumparat in Dubai acum un an”, a spus ea pentru CANCAN.

Jennifer Aniston a dezvaluit unul dintre ultimele mesaje pe care le-a primit de la Matthew Perry: „Stiu ca acum esti pe deplin impacat”

Bianca Dragusanu 3

Bianca Dragusanu a fost intrebata, in cadrul aceluiasi interviu, cine este celebritatea din lumea cinematografica pe care o apreciaza:„Codin Maticiuc! E prietenul meu, ne stim de cand eram mici”, a spus.

Asa isi incepe Pavel Stratan diminetile! Iata care este secretul tineretii lui - VIDEO

Articole din aceeasi categorie