21.03.2022
Poveste de viata impresionanta! Unul dintre cei mai cunoscuti hairstylisti din Odesa, Igor Zhylin a fugit din urgia razboiului, lucreaza la Chisinau si nu intentioneaza sa se mai intoarca: „Bunica mea este din Moldova si viata m-a readus acasa” - VIDEO

In mai multe saloane din Chisinau au aparut hairstylisti din tara vecina, intrucat cine are mana buna isi gaseste usor de lucru si la noi in tara. Mai multe detalii aflam din reportajul marca O Seara Perfecta. 

Igor Zhylin vine de la Odesa, acolo unde era hairstylist cu experiente de peste 12 ani in domeniu: „Sunt un hairstylist de peste 12 ani  si anterior am muncit la Odesa, unde obisnuiam sa colaborez cu oamenii faimosi ai acestui oras.”, povesteste el.

La asa garderoba viseaza orice femeie! Tany Vander si-a aratat „bijuteriile” vestimentare si accesoriile luxoase - VIDEO

Dupa ce a fugit din urgia razboiului si s-a refugiat in Moldova, tanarul nu a stat prea mult pe ganduri si a inceput cautarile pentru un nou loc de munca pe care l-a si gasit prin intermediul clientilor sai din Moldova.

Acum el este angajat la un salon din inima capitalei. In colectiv acesta a fost primit cu multa caldura si a reusit sa aiba deja primii clienti fiind incantat sa cunoasca zilnic oameni noi. 

Rusia a pus viata artistilor pe STOP! Maxim Zavidia a povestit despre inchiderera retelelor de socializare, potentiale alternative si cursul vietii de acum: „Chiar ieri am incercat sa fac un live si au intrat 3-4 oameni” - VIDEO

Acesta marturiseste ca acum a revenit la radacini, intrucat bunica sa este moldoveanca, iar el tot aici s-a nascut: „Bunica mea este din Moldova, iar eu tot aici m-am nascut. Sunt foarte bucuros ca timpul m-a readus acasa.” , afirma el.

Desi nu este usor sa o iei de la capat, nu este nici imposibil. Barbatul afirma ca intentioneaza sa ramana la Chisinau si mai mult de atat, acesta a inceput sa invete deja si limba romana. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie