16.10.2020
#PoartaMascaCorect! Un nou challenge a devenit viral in randul moldovenilor!

Odata ce numarul imbolnavirilor de COVID-19 este in continua crestere, mai multe persoane publice si vedete din Moldova au hotarat sa porneasca un challenge prin care sa-i convinga pe oameni sa poarte masca de protectie corect.

Pe retelele de socializare au fost postate mai multe fotografii in care apar artisti si persoane publice, purtand masca de protectie corect. In descrierea pozelor, e notat si un mesaj informativ depre importanta respectarii acestei masuri si despre aceea ca masca trebuie sa acopere si gura, si nasul.

Printre cei care au raspuns provocarii se numara: Oleg Tulea, Ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene; Igor Sarov, Ministru al Educatiei, Culturii si Cercetarii; directorul OCI - Moldova Concert, Andrei Locoman si Corneliu Botgros, ei provocandu-i, la randul lor, si pe altii.

 

Callenge-ul a pornit din cauza faptului ca foarte multi moldoveni port masca incorect - pe barba, la gat, sau pe gura, iar astfel, aceasta masura de protectie devine neeficienta si lipsita de sens.

Citeste si :  Prezentatoarea Stirilor PRO TV, Valeria Capra a tras o sperietura buna cu cateva minute inainte de jurnal! Ce farsa i-au facut colegii

Sursa foto: Facebook.com.

Articole din aceeasi categorie