19.11.2020
Peta Wilson a implinit 50 de ani! Cum arata acum actrita din „Nikita”

Peta Gia Wilson si-a castigat notorietatea cu rolul blondei sexy si periculoase din serialul Nikita. Actrita avea 27 de ani cand au inceput filmarile productiei de succes.

Serialul a avut cinci sezoane si a tinut milioane de fani cu sufletul la gura. Rolul de asasina i s-a potrivit perfect actritei australiene, care l-a avut ca partener in film pe actorul Roy Dupuis. 

Citeste si :  La 71 de ani arata ca la 20! Vera Wang este femeia, care a gasit elixirul tineretii

Anii au trecut, iar Peta Wilson (50 de ani) a intrat usor intr-un con de umbra si si-a dedicat viata cresterii unicului ei fiu. Fostul fotomodel a fost cuplat timp de cinci ani cu regizorul Damian Harris. Cei doi s-au despartit in 2002, desi actrita a ramas insarcinata si a adus pe lume un baietel. Peta este mama lui Marlowe Harris, care anul acesta a implinit 18 ani. Actrita a mai fost cuplata in 2007 cu actorul Aaron Jeffery, insa cei doi s-au despartit dupa un an de relatie.

Peta Wilson participa rar la evenimente si este o prezenta discreta si pe conturile de socializare. Pe Instagram posteaza rar fotografii de arhiva din sedintele foto, de pe platoul de filmare sau poze cu fiul ei, Marlowe. Ea s-a lansat in afaceri si are propriul brand de lenjerie intima.

Peta Wilson, fotografiata in iunie 2015, la un eveniment organizat in memoria actorului australian Heath Ledger (FOTO: Getty Images)

Actrita a imbatranit frumos si e mandra de felul in care arata. Si-a pastrat parul lung si blond si are acelasi zambet fermecator. 

Vezi mai multe imagini cu Peta Wilson in galeria foto de mai jos.

Citeste si :  Anisoara Puica arata senzațional la 53 de ani! „Va multumesc pentru fiecare urare, mesaj de felicitare ce mi l-ati adresat."

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie