20.06.2022
„Perfectiunea exista!” Prima Dragoste a lansat o noua melodie impreuna cu Satoshi! Vezi videoclipul neobisnuit al melodiei: „Am zis ca piesa si istoria asta merita sa fie cantata si auzita” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Alexandra Cebotar, mai mult cunoscuta ca Prima Dragoste (numele sau scenic) a lansat o melodie noua, impreuna cu Satoshi, care se numeste „I Love You” si este interpretata in limba romana. Artistii au realizat si un videoclip oficial, care cu siguranta iti da emotii.

„Eu cu @satoshicahul am zis ca piesa si istoria asta merita sa fie cantata si auzita... M-am intors la origini si ii sunt recunoscatoare lui @cqlone_music pentru ca i-a dat o noua viata acestui cantecel. „I love you” ii spun si lui @roman_burlaca pentru ca mi-a indeplinit dorinta de a fi mireasa... Si neaparat un Mare Multumesc pentru aceasta frumusete de clip!!! @versusartist multumesc mult de tot!”, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Videoclipul este regizat de Roman Burlaca. Toata actiunea are loc intr-o incapere, unde este si un inel de box. Pentru video, artistii au optat pentru tinute clasice, Satoshi a imbracat un costum negru, iar Prima Dragoste o rochie neagra si un sacou over size. In cap, interpreta poarta un voal de mireasa, iar in mana tine buchetul miresii.

Pentru cei mai multi din absolventi urmeaza balul multasteptat! Vezi ce tinuta si-a ales Evelina Negru pentru eveniment, dar si ce planuri are tanara pentru viitorul apropiat: „Am sa merg la studii in Romania, la facultatea...” - VIDEO

„Poza de la nunta. Multumim organizatorilor, mai venim”, a mai adaugat interpreta. 

„Limita era la interes

Din pacate nu ne-am inteles 

Nu mai trebuie sa vin 

Dar vreau sa te ating putin 

Nu mai pot sa-mi amintesc

De ce te iubesc”, astfel suna un fragment din compozitie. 

Vara e anotimpul aventurii! Vezi unde a „evadat” interpreta Dianna Rotaru in acest weekend, dar si imaginile pitoresti pe care le-a surprins - FOTO/VIDEO

Fanii muzicienilor au ramas incantati de noua lor compozitie si au scris multe comentarii pozitive.„Frumoasa melodie, pe repeat deja”, „Frumoasa productie si duet! Va felicitam!”, „M-am indragostit de piesa din doar 2 secunde vazand-o intr-un story, desi imi sunt necunoscuti interpretii. Absolut geniala”, „Perfectiunea exista. A ajuns cand trebuie”, „Felicitari voua pentru piesa, pentru mesaj, pentru rezultatul final, dar si maestrului Burlaca pentru ca stie cum sa puna poeziile in imagini atat de graitoare”, au scris internautii entuziasti.

Alexandra Cebotari este o tanara artista de 19 ani, din Chisinau, care iubeste la nebunie muzica, iubeste sa creeze si spera ca va ajunge cat mai departe in domeniul muzicii. Tanara vrea sa motiveze si alte persoane sa lucreze, deoarece motivatia, dupa spusele interpretei, este o cheie a succesului. Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care are deja mai multe piese lansate.

Articole din aceeasi categorie