20.06.2022
Pentru cei mai multi din absolventi urmeaza balul multasteptat! Vezi ce tinuta si-a ales Evelina Negru pentru eveniment, dar si ce planuri are tanara pentru viitorul apropiat: „Am sa merg la studii in Romania, la facultatea...” - VIDEO

Fiecare absoventa isi doreste sa fie regina balului. Dupa ce a sustinut ultimul examen de bacalaureat, interpreta Evelina Negru a pornit in cautarea tinutei perfecete pentru balul de absolvire. Impreuna cu ea a mers si colega noastra Iulia Deliu. Despre ce este vorba, vezi in materialul de mai jos, marca O Seara Perfecta. 

A avut loc ultimul examen de Bacalaureat si elevii pot rasufla cu usurinta in sfarsit. Dupa ultimul examen, este evident ca urmeaza balul de absolvire, iar absolventele au pornit deja in cautarea tinutelor perfecte pentru acest eveniment. 

De la Corjeuti - la Paris Saint-Germain! Antrenorul de fotbal, Vasile Lavric este foarte ambitios si crede ca, prin munca, antrenamente si motivatie va reusi sa creasca talente mari in Moldova: „Asociatia „Basarabia” are un scop calitativ, educativ si sportiv” - VIDEO

„Aceste doua saptamani au fost pline de emotii si de nopti nedormite. Mi-au lipsit noptile in care sa ma culc linistita, pentru ca eram foarte stresata. Cel mai mult mi-a fost frica de istorie, pentru ca timp de un an m-am pregatit pentru acest examen si aveam emotii. Inca nu stiu notele, dar pana la note vine balul de absolvire”. 

In curand, Evelina v-a avea balul de absolvire si deja si-a gasit si rochia potrivita pentru evenimentul special.

„Am ramas la aceasta rochie. Am masurat mai multe, insa aceasta imi place cel mai mult, ma simt in ea bine, frumoasa si parca sunt pe covorul rosu”. 

Vara e anotimpul aventurii! Vezi unde a „evadat” interpreta Dianna Rotaru in acest weekend, dar si imaginile pitoresti pe care le-a surprins - FOTO/VIDEO

Pregatirile pentru bal au inceput acum o luna. „Ma gandeam la make up, la tinuta, la coafura si la tot look-ul in total. Nu stau prost la acest capitol, ma organizez rapid si imi gasesc foarte usor tinutele. M-am descurcat bine cred ca si a mers shoppingul chiar cu brio azi”. 

Tot atunci, Evelina a facut o proba de machiaj si coafura. Tanara a optat pentur ceva mai natural, mai lejer. 

„Dupa cum observati am optat pentru nuante mai naturale, dar totusi am adaugat si sclipici putin, pentru ca e balul nostru de absolvire si trebuie sa sclipim in aceasta seara. Deja coafura tot este mai lejera, care imi pune in evidenta toate trasaturile”. 

Pentru eveniment, absolventul este nevoit sa scoata multi bani din buzunar. „Cheltuielile sunt destul de mari, mai ales ca acum totul s-a scumpit. In jur de sase mii de lei pentru look. Deja de bal depinde de situatie si de locatia pe care o alegeti”. 

Interpreta Maria Cortac este noua actrita in proiectul „Zambarele”! Afla de la Victoria Rosca si Ion Juglea cum s-a intamplat totul si cat de bine s-a descurcat la filmari - VIDEO

Dupa balul de absolvire, Evelina intentioneaza sa: „Planuiesc sa-mi iau o mica vacanta, sa ma relaxez. Dar, cred ca am sa merg in Romania, pentru ca am foarte mult de lucru, trebuie sa lansam in curand, ma asteapta acolo colegii mei ca sa lucram. Dupa cred ca am sa merg la mare cu familia, cu parintii mei. Cred ca o sa mergem in Albania in acest an, am ramas incantata de aceasta tara. La studii cred ca tot in Romania am sa raman, pentru ca acolo sunt semnata, acolo este tot si ma simt foarte bine acolo. Sunt intre doua facultati, nu stiu daca vreau sa anunt acum, dar cum ma decid, cred ca o sa aflati primii. Este o facultate legata de arta si una care nu are nimic cu arta”. 

In Romania, deja de jumatate de an, Evelina are contract cu DeMoga Music si Universal Music. „Urmeaza sa lansam foarte multe piese. Am lansat deja prima piesa cu ei. Dar urmeaza sa lansam cea mai frumoasa piesa de pana acum, e de vara, e foarte faina”.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie