19.11.2022
Pepe si Yasmine, la un pas sa-si piarda copilul de 5 luni. Ce li s-a intamplat celor doi parinti

Pepe si Yasmine, la un pas sa-si piarda copilul de 5 luni. Pe 7 iunie, artistul a devenit tata pentru a doua oara, dupa ce partenera sa a adus pe lume un baietel superb. Recent, proaspetii parinti au tras o sperietura zdravana in parcarea unui mall din Capitala, totul petrecandu-se intr-o fractiune de secunda. Iata despre ce este vorba!

Mesajul neasteptat transmis de Paula Seling, dupa aparitia zvonurilor conform carora ar fi divortat - FOTO

Pepe si Yasmine formeaza un cuplu de mai bine de un si sunt parintii unui baietel adorabil, care poarta numele de scena al tatalui sau. Fiul prezentatorului de la „Te cunosc de undeva!” a primit nota 10 la nastere si a avut o greutate de 2700 de grame. Pe retelele de socializare, artistul a postat mai multe imagini cu bebelusul, dar si cu surorile lui vitrege, Maria si Rosa. La o zi de la venirea pe lume a micutului Pepe, artistul a sustinut un concert online pe canalul sau de Youtube, acolo unde le-a aratat internautilor si primele imagini cu noul membru al familiei. De curand, Yasmine si cantaretul au avut parte de un incident neplacut, in calitate de parinti.

Pepe si Yasmine, la un pas sa-si piarda copilul de 5 luni. Artistul a remarcat mai multe schimbari de cand este tatic de baiat. Chiar daca are de sustinut multe concerte si este implicat in proiectul „Te cunosc de undeva”, asta nu il impiedica pe acesta sa fie un tata implicat. Cu toate acestea, in urma cu cateva zile, viata micutului a fost pusa in pericol, din cauza unui moment de neatentie.

Zilele trecute, cei doi parinti au fost surprinsi la o plimbare cu bebelusul lor. Acestia se aflau in parcarea unui mall din Bucuresti si aranjau cumparaturile in portbagaj, moment in care caruciorul copilului a luat-o la vale.

Din fericire, un trecator a intervenit imediat si a prevenit o posibila tragedie. Pepe i-a multumit barbatului respectiv si, apoi, a asezat cu grija bebelusul in masina, sub supravegherea partenerei sale. Imaginile cu intregul moment pot fi vazute pe click.ro.

Gerard Pique, fotografiat alaturi de iubita lui de 23 de ani. El si Shakira au ajuns de curand la un acord pe custodia copiilor - FOTO

De cand a devenit tata de baiat, artistul nu-si mai incape in piele de bucurie. Aceasta a marturisit ca Pepe jr. Seamana la aspectul fizic cu mama sa.

„E bine tata de copii, in primul rand. E bine sa fii tata, sa fii responsabil, asumat, dar acum de cand e si golanul asta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit (n.r sa fii tata de baiat sau de fata). (…)

Timp trebuie sa iti faci, chiar daca n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioada extrem de incarcata dupa ce s-au ridicat barierele. Au venit toate asa, eu am continuat si cu online-ul pe care l-am avut in toata perioada pandemiei. (…) Si maine am concert online.

E blondut asa, seamana cu maica-sa mai mult, cu mine la atitudine, e tare. (…) Nu fac diferente niciodata (n.r intre copii)”, a declarat Pepe la Xtra Night Show.

Articole din aceeasi categorie