05.03.2021
Dupa ce a slabit peste 50 kg, s-a fotografiat topless! Cine este artista si ce reactie au avut fanii? „Probabil sanii mei nu sunt perfecti”

In ultimii ani, Oana Radu a vorbit destul de des despre stilul ei de viata si despre cum a reusit sa slabeasca peste 50 de kilograme. Si nu doar o data, ci de doua ori, deoarece la un moment dat se ingrasase la loc.

Citeste si :  Miliardarul care isi cauta iubita pe care sa o duca pe Luna s-a razgandit! Propunerea incredibila pe care o face acum

Artista, care in urma cu foarte multi ani cucerea publicul la „Vocea Romaniei” si cantarea la acea vreme peste 120 de kilograme, a fost ambitioasa si a reusit sa aiba corpul mult dorit, chiar daca, dupa cum spune ea, inca este „under construction”.

In urma cu doar cateva ore, pentru  le demonstra tuturor ca se simte bine in pielea ei, Oana Radu s-a lasat fotografiata topless si a postat imaginea pe Instagram, acolo unde a adunat zeci de mii de like-uri si sute de comentarii.

„Probabil sanii mei nu sunt perfecti! Probabil nici corpul meu nu este! Ceea ce este perfect este faptul ca traiesc si sunt sanatoasa! Corpul meu este inca «Under construction», dupa ce m-am luptat de doua ori in viata asta cu multe kilograme! Chestie pe care deja o stiti, nu?!”, a scris Oana Radu in dreptul fotografiei.

Asa cum era de asteptat, cei care au comentat pe Instagram in dreptul imaginii au fost impartiti in doua tabere: cei care au laudat-o pe Oana Radu pentru felul in care arata acum si pentru ambitia de care a dat dovada, dar si cei care au pus-o la zid.

„Ai o voce super. Dar schimbarea... nu-mi place ce vad, sorry”, „Cum te postezi pentru niste like-uri...” si „Cand nu te mai baga lumea in seama... faci orice sa iesi in fata” au fost doar cateva dintre cele scrise de persoanele carcotase.

Citeste si :  Alexandra Stan, la spital in urma unui accident. Ce a patit fosta concurenta de la Survivor?

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie