15.06.2022
Declaratiile unui psiholog despre Putin: „Traumele din copilarie l-au transformat intr-un dictator”

Psihologul Olena Shershnova a spus ca Vladimir Putin a avut o copilarie dificila, ceea ce a provocat formarea unor trasaturi de personalitate ca megalomania si psihopatia. Psihologul Olena Shershnova a spus ca Vladimir Putin a avut o copilarie dificila, ceea ce a provocat formarea unor trasaturi de personalitate ca megalomania si psihopati.

Intr-un video, postat pe Youtube, expertul ucrainean a spus ca „Putin a devenit dictator si criminal datorita influentei a doua traume din copilarie: mutarea dintr-o familie in alta si violenta fizica.

Cristina Scarlevschi profita la maxim de perioada sarcinii! Graviduta momentului se afla pe o insula superba din Grecia si a reusit sa surprinda imagini spectaculoase de acolo - FOTO/VIDEO

Ea porneste de la datele mentionate de scriitoarea poloneza Krystyna Kurczab-Redlich in cartea ei „Wowa, Wolodia, Wladimir”. Autoarea a aflat ca Putin si-a schimbat biografia. De fapt, a avut o copilarie dificila, iar parintii lui au fost tirani.

„In realitate, Putin nu s-a nascut pe 7 octombrie 1952 in Leningrad (actualul Sankt Petersburg) si in familia lui Vladimir si Maria Putin, dar in 1950 undeva langa Ural. El nu si-a cunoscut niciodata tatal biologic, iar mama lui, Vera Putina, imediat dupa nastere, l-a lasat pe micul Vladimir in grija parintilor ei. Mai tarziu, dupa ce femeia si-a refacut viatia in Georgia, l-a luat inapoi pe baiat”, spune Shershnova. 

Scriitoarea Kurczab-Redlich ar fi aflat ca in Georgia, tatal vitreg s-a comportat foarte urat cu Putin: il batea frecvent si il insulta. Mai tarziu, a fost trimis iar la bunici, iar acestia l-au dat spre adoptie unor rude din Leningrad, care au si devenit parintii lui oficiali. 

„In noua familie, micul Putin nu a trait mai bine. De cruzimea tatalui oficial isi amintesc chiar si fostii colegi. Aceste traume din copilarie l-au influentat profund. El a devenit nesigur si foarte discret: 

«Colegii si profesorii de la universitate nu-si amintesc prea multe lucruri de viitorul presedinte al Federatiei Ruse. I se spunea „muc de tigara” si „molie palida”»mai spune Shershnova.

Articole din aceeasi categorie