10.05.2024
Pentru prima dată, Aliona Triboi a lansat o melodie în stil popular: „Maestrul Nicolae Botgros a auzit cumva această piesă și a întrebat cine este interpreta” - VIDEO

E vremea bujorilor. Să mergem la căsuța veche cu bujori din satul Bujor. Ne conduce până acolo interpreta Aliona Triboi, care a fost invitată recent în studio la O Seară Perfectă.

Aliona a lansat de curând prima sa melodie în stil popular. „Eu cânt muzică populară, mai puțină lume știe asta, doar cei la care au cântat la tot felul de evenimente. Muzica populară mi-a fost mereu aproape de suflet, am crescut cu muzica populară, cu interpreții noștri celebri. Acum am zis să încerc să fac o piesă de muzică populară. Maestrul Oleg Baraliuc a venit cu ideea și îi mulțumesc tare mult pentru frumoasa idee și linia melodică minunată. Dacă tot am o căsuță veche la țară, am scris tot ce am simțit și se pare că s-a pliat mănușă”, a spus invitata.

De asemenea, Aliona Triboi a lansat și un clip pentru piesa „La căsuța veche”, care este sută la sută autentic.

„Este casa noastră. Este casa bunicilor mei, acolo unde toată lumea a plantat în ultima vreme bujori, pentru că era culmea, nu aveam bujori plantați în centrul satului”, a explicat interpreta.

Iulia Deliu și-a găsit „prințul”? „Am mâncat cașcavalul Olandez pentru prințese și...” - VIDEO

Deși clipul a fost lansat acum o săptămână, filmările pentru el au avut în 2023.

 „A durat mult, dar din mai multe motive. Am așteptat să tragă colegii din Lăutarii instrumentele vii, am așteptat să se mixeze piesa, dar important este că a ieșit și a ieșit în preajma sărbătorilor de Paști”, a menționat Aliona Triboi.

Dovada că relația dintre prințul Harry și familia lui s-a deteriorat. Fost angajat al regelui Charles: „Este o situație foarte tristă!”

Întrebată dacă va mai continua cu muzica populară, invitata a răspuns: „Sper că da. Maestrul Nicolae Botgros a auzit cumva această piesă și a întrebat cine este interpreta. Domnul Baraliuc i-a spus că Aliona Triboi. Faptul că s-a vorbit de bine înseamnă că am cumva undă verde”.

Articole din aceeasi categorie