20.06.2022
Interpreta Maria Cortac este noua actrita in proiectul „Zambarele”! Afla de la Victoria Rosca si Ion Juglea cum s-a intamplat totul si cat de bine s-a descurcat la filmari - VIDEO

Nu e actrita insa si-a incercat puterile alaturi de talentatii si carismaticii actori de la Zambarele, este vorba despre interpreta Maria Curtac, care alaturi de Victoria Rosca si Ion Juglea a fost invitata emisiunii O Seara Perfecta.

De implicarea Mariei in proiectul Zambarele este „vinovata”, actrita Victoria Rosca, care ne-a povestit cum s-a intamplat totul: „Cu Maria ne-am intalnit la un eveniment si ea pregatise pentru mine niste batiste autentice vechi. Chiar atunci m-am uitat mai atent la ea si am vazut ca este un tipaj de femeie frumoasa si chiar eram in cautarea unui coleg nou, asa ca am zis hai sa incerc. Colegii mei nu au stiut, eu doar i-am anuntat.” 

Te doare capul frecvent, dar dai vina pe vreme sau pe o noapte nedormita? Medicul neurolog Olga Gavriliuc iti explica cand ar trebui sa te ingrijoreze problema data si ce se intampla daca administrezi prea multe pastile de cap - VIDEO

Maria este foarte emotionata in raport cu implicarea sa in proiect, ea a povestit ca a fost placut surprinsa de propunerea care i-a venit: „Eram la o prietena acasa, era o zi cam posomorata si cand deschid mesajele am vazut numele Victoria Rosca. Am inceput sa tremur si eram in soc, dar cumva realizam ca e un mesaj bun. Cand dau sa descriu am citit „Salut Maria, vrei sa te filmezi intr-un video”, si eram in soc si am zis deodata da.”, si-a amintit ea.

Acestia au povestit ca la filmari au ras foarte mult si s-au distrat pe bune: „Pentru noi filmarile sunt asa o parte de distractii daca sincer, suntem foarte degajati, improvizam foarte mult, nu venim cu un text scris si lucram bine. Intr-un timp am facut si scenariu scris pentru ca credeam ca va fi mai simplu, dar ma trezeam ca nu spuneau nimic din scenariu.” , spune Victoria. 

In sfarsit! Ina Terescenco a fost ceruta in casatorie. Vezi momentul emotionant - VIDEO

Acestia vor continua colaborarea foarte curand si spera sa fie la fel de amuzanta si de bun augur. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie