07.11.2023
Pe Anatolie Melnic l-am vazut in multe ipostaze, insa in calitate de luptator taekwondo, niciodata! Cum a ajuns prezentatorul pe ring - VIDEO

Prezentatorul s-a duelat un un luptator profesionist, iar miza era 600 de euro, banii necesari pentru a pleca la Campionatul Mondial la Taekwondo. Daca a primit sau a dat lovituri Anatolie Melnic, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

De aceasta data, Anatolie Melnic a ajuns la un club sportiv din Criuleni, acolo unde se antreneaza Mihai, un tanar de 18 ani care se pregateste pentru Campionatul Mondial la Taekwondo.

Anatolie Melnic a mentionat: „Eu am inteles ca voi trebuie sa plecati acum la competitie in Italia, eu am inteles ca nu aveti resurse financiare, iar pentru a pleca aveti nevoie de 550 de euro. Anonimul a vazut mesajul asta, dar a spus in felul urmator, ca el poate sa te ajute, dar el nu stie cum lupti tu, cum esti tu, tocmai de asta el vrea un video de la tine cum lupti, de asta o sa trebuiasca sa lupti cu cineva”.

Acel cineva s-a oferit sa fie Anatolie, iar fiecare a avut cate o echipa de sustinatori. Pentru inceput, luptatorii s-au echipat. Apoi o mica incalzire si in cele din urma a venit momentul confruntarii. Ca un adevarat samurai, Anatolie a atacat cu piciorul si l-a doborat pe Mihai. In scurt timp, Mihai si-a luat revansa. Dupa lupta apriga in care Mihai a demonstrat abilitatile de luptator, a urmat surpriza din partea lui Anatolie. 

Horoscop 7 noiembrie 2023. Secrete importante ies la iveala. Zodiile care invata sa ierte

Prezentatorul de la Gusturile se Discuta i-a zis baiatului: „Ia casca caci este a ta, anonimul iti 600 de euro ca sa te duci in Italia, felicitari din partea anonimului si succes”.

Toamna se numara... masinile! Topul celor mai spectaculoase automobile conduse de vedetele de la noi

Mihai Doni a dezvaluit: „Am emotii foarte mari, i-am scris pe retelele de socializare si am crezut ca o sa poata sa ma ajute, cautam sponsori ca sa pot pleca in Italia si iata, nici nu ma asteptam ca o sa vina. El este un om mare si a fost destul de greu ca sa-l dobor. Aveam nevoie de 600 de euro ca sa plec la Campionatul Mondial. Eu practic acest sport de 5 ani, am participat la mai multe campionante in Republica Moldova, acesta este primul campionant in afara tarii, sunt arbitru la campionante si antrenor”.

Toata sustinerea o are si din partea antrenorului sau, care crede in el si este convins ca Mihai se va intoarce din Italia cu medalia de aur.

Adrian Burunsus a spus: „Mihai este un sportiv in primul rand educat, iar noi apreciem foarte mult acest lucru, ca sportiv este unul foarte bun, disciplinat care nu rateaza nici un antrenament, vine regulat, munceste si chiar este un exemplu. Respectiv, vedem cum stau lucrurile dupa Campionantul Mondial, eu cred ca o sa fie locul intai, suta la suta, dar de acum timpul ne va arata”.

Cea mai mare problema a unui sportiv de performanta sunt cheltuielile pentru competitii, suportate in intregime de sportiv.

Vacanta de vis in tara lui Mos Craciun! Cine este bloggerita de la noi care a ales aceasta destinatie, dar si ce imagini de poveste publica - FOTO/VIDEO

„In privinta cheltuielilor la Campionantul Mondial fiind faptul ca suntem asociatie obsteasca activam din donatii mai mult, multumim echipei lui Anatolie ca ne-a ajutat cu un sportiv. In rest in mare parte parintii achita toate cheltuielile si asta ne vine un pic cam greu, dar ne descurcam cum putem, asta este”, a adaugat Adrian Burunsus.

Articole din aceeasi categorie