06.11.2023
Vacanta de vis in tara lui Mos Craciun! Cine este bloggerita de la noi care a ales aceasta destinatie, dar si ce imagini de poveste publica - FOTO/VIDEO

Cele peste -10 de grade Celsius din termometru nu au impiedicat-o pe o bloggerita de la noi sa mearga in Laponia, acolo unde a organizat o excursie de neuitat alaturi de iubitul sau.

Valerie Lungu alaturi de iubitul sau, Alex Gilka au decis sa plece intr-o vacanta in tara lui Mos Craciun. Cei doi au publicat un filmulet in care se jucau cu zapada, iar pe fundal au pus o melodie de Craciun.

In descriere aceasta a mentionat: „Sa-mi petrec viata cu tine in unul din cele mai frumoase locuri din lume este o binecuvantare”.

Aceasta a publicat si cateva imagini cu ea din zapada, iar in descriere a mentionat: „Buna dimineata! Starea mea de spirit azi”.

O secventa video desprinsa din filme a publicat bloggerita si cu Mos Craciun si renii lui.

Extrem de talentata si creativa, Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 700 de mii de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Articole din aceeasi categorie