03.06.2024
Mesajul misterios postat de Eugenia după divorțul de Gheorghe Cavcaliuc: „Port o singură coroană și nu e pe cap dar în suflet” - FOTO

Acum o săptămână, fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a făcut primele declarații după ce în presă au apărut informații precum că el ar fi tatăl Liei, fiica Svetlanei Sainsus.

Deși nu a confirmat sau infirmat zvonurile, Cavcaliuc a notat că este un bărbat „matur, liber și divorțat”.

Cusutul - una dintre cele mai bune forme de meditație! Care este secretul acestei terapii îți explică Stela Moldovanu - VIDEO

Eugenia a publicat atunci, la scurt timp, un mesaj în mediul online, iar acum a venit cu altul.

„Port o singură coroană și nu e pe cap dar în suflet. Coroană formată din valori, principii și credință. Valorile mele sunt sinceritatea, deschiderea, respectul, generozitatea, toleranța, responsabilitatea și compasiunea. Principiile mele sunt formate din solidaritate, sustenabilitate și autonomie. Iar credința mea este una în atitudine față de mine sau față de cei din jur.”, a scris Eugenia pe online.

Mesajele internauților nu au încetat să apară în secțiunea de comentarii. „Te respect foarte mult Eugenia!”, i-a scris Larisa Stati, mama lui Gabriel Stati. „Admirație și respect!”, „Bravo, continuă așa”, „Respect”, i-au scris și alți internauți.

Nu sunt doar frumoase, ci şi inteligente! Cine sunt vedetele de la noi care au fost luate la întrebări de Ziua Internațională a Blondelor - VIDEO

Gheorghe Cavcaliuc a divorțat: „Ca să fac o claritate în tot și toate...”

Cavcaliuc a notat recent că este un bărbat „matur, liber și divorțat”.

„Nu prea am privit știrile din Moldova săptămâna aceasta, dar am tras acum cu un ochi și am înțeles că unele portaluri de știri mi-au acordat atenție deosebită. Ca să fac o claritate în tot și toate. Sunt un bărbat matur, liber și divorțat, care îmi trăiesc viața cum vreau și cu cine vreau...”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.

Secretul Svetlanei Sainsus a ieșit la iveală

La sfârșitul anului 2023 a devenit cunoscut faptul că Gheorghe Cavcaliuc ar fi tatăl Liei, fiica Svetlanei Sainsus. Cel puțin asta se ințelegea din comentariul scris pe Facebook de către mama acestuia, Parascovia Cavcaliuc.

Cântăreața care „dă de pământ” cu influencerița Andreea Bostanica: „L-ar fi despărțit pe acest om de soția lui”

În luna noiembrie a anului trecut Svetlana a publicat pe Facebook câteva fotografii cu fiica ei. Imaginile au adunat sute de like-uri, dar și comentarii din partea internauților. Printre cei care au comentat s-a regăsit și Parascovia Cavcaliuc care se pare că este bunica Liei. „Bravo, bravo, succes principesa lu Bunica”, a scris femeia.

Totodată, Svetlana si-a tatuat litera G pe mână și a recunoscut pe social media că tatuajul este dedicat iubitului ei.

De asemenea, co-fondatoarea caritate.md postează adesea fotografii cu tatăl Liei, însă evită să-i arate chipul.

Articole din aceeasi categorie