24.04.2023
Petru Chicu si-a sarbatorit ziua de nastere! Vezi ce cadouri a primit de la prietenii sai: „Toti care ma cunosc de mai mult timp, imi dau...”

Anul acesta, ziua de nastere al lui Petru Chicu a fost chiar de Paste. Bucatarul chef al emisiunii Gusturile se Discuta, a sarbatorit alaturi de prieteni si familie. Vezi de la reporterul emisiunii O Seara Perfecta, Madalina Sorocovschi, ce bucate speciale a pregatit Chicu.

„E pentru a doua oara cand ziua mea cade de Paste.”, a marturisit Petru.

Te topesti dupa el! Luciana Spinu - primele imagini cu chipul fiului sau, Marius: „Puiul nostru, astazi are o luna” - FOTO

Chicu a marturisit cu ce daruri il uimesc apropiatii: „Toti care ma cunosc de mai mult timp, imi dau cadouri cum ar fi o bauturica buna, un vin apreciat, e foarte placut pentru mine, fiindca, deschizand aceasta sticla, ai amintiri frumoase.”

Chef-ul si-a prezentat locatia pe care urmeaza sa o ia in gestiune: „Locatia data am luat-o din luna mai, dar ne-avand rabdare, am decis sa prezint locatia prietenilor mei. Voi fi vara la cald, aici, in aer liber, unde poti sa te simti foarte relaxat. Avem o curte foarte bogata, padurice cu copaci fructiferi.”

Emotii de nedescris! Natalia Barbu a inotat cu delfinii. Vezi imaginile pe care le-a publicat artista in mediul online: „E frumos si fun pentru noi oamenii, dar...” - FOTO

Petru a spus ce bucate speciale a pregatit pentru oaspetii sai: „In meniul de astazi va fi o shurpa. Azi mi-au adus mieii proaspet taiati, in jumatate de ora va fi gata.”

Articole din aceeasi categorie