11.04.2022
„Parerile se schimba”. Cine este cantareata ucraineana care condamna Rusia, dar acum este gata sa cante in fata rusilor pentru o o anumita suma de bani - FOTO

Multe vedete au vorbit taios despre razboiul ruso-ucrainean si s-au declarat impotriva lui. Printre acestia se numara si cantareata Jamala, castigatoarea concursului international „Eurovision-2016”. Artista i-a condamnat mai intai pe rusi, iar acum este de acord sa cante pentru ei.

Celebra cantareata Jamala a precizat chiar si taxa pentru care este gata sa cante la o petrecere privata pentru rusi. Cifra a fost anuntata de directorul de concert Bekir Suleymanov - 15 mii de euro. 

Ellen DeGeneres a cerut liderilor mondiali sa sprijine refugiatii ucraineni: „Va indemn, faceti ceea ce trebuie” - VIDEO

Chiar daca inainte cantareata i-a condamnat aspru pe rusi pentru ca au inceput razboiul ruso-ucrainean, aceasta afirma ca este meseria ei, iar acest lucru nu poate fi schimbat. 

Ea a afirmat ca nu este gata sa cante pentru toti rusii, dar accepta sa o faca doar la petreceri private.

Anterior aceasta s-a refugiat la Bucuresti din calea razboiului, alaturi cu cei doi copii, insa mai apoi a zburat la Istanbul, Turcia. De acolo, artista a vorbit despre cosmarul pe care-l traieste.

Jamala, castigatoarea din Ucraina a Eurovision 2016, s-a refugiat la Istanbul: „E de neinteles de ce trebuie sa moara atatia oameni!”

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie