15.09.2020
Dupa 10 ani de casnicie, isi traiesc marea dragoste ca in filme. Serghei si Irina Kovalsky au lansat piesa „Любовь как в сериале”

Serghei si Irina Kovalsky sunt un cuplu exemplu pentru multi dintre noi, iar dovada este iubirea si cei trei copii ai lor.

Artistii stiu sa tina in secret toate planurile legate de muzica. Iar recent, interpretii au spart gheata cu o piesa care te cucereste - „Любовь как в сериале”

Piesa nu e una oricare, ci e dedicata celor 10 ani de casnicie a sotilor, iar in acest cantec se poate regasi oricine. Interpretii sustin ca au gandit din timp piesa si videoclipul pentru fanii lor si sunt bucurosi ca pot impartasi emotiile din ziua nuntii lor.

Savureaza si tu din energia pozitiva a piesei in videoclipul de mai jos!

 

Videoclipul de pe canalul de YouTube al artistilor a adunat in cateva zile peste 37 mii de vizualizari si multe comnentarii: „Baieti, sunteti super, un clip tare frumos, va ador.”, „O interpretare tare frumoasa”, „Va transmitem gandurile noastre pozitive”, au spus acestia.

Citeste si :   Regretul care a bantuit-o mult timp pe Salma Hayek. Ce i s-a intamplat in copilarie: „L-am dispretuit pe tatal meu!”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie