21.08.2023
Pamela Anderson, transformare incredibila la 56 de ani. Cum arata acum focoasa blonda din Baywatch - FOTO

Pamela Anderson, in varsta de 56 de ani, a intrat din nou in lumina reflectoarelor, de aceasta data cu o schimbare look.

Celebra actrita arata putin diferit in zilele noastra, deoarece a adoptat un look extrem de simplu. Pamela Anderson a decis, astfel, sa nu se mai macheze si a declarat, intr-un interviu pentru ELLE, ca decizia de a purta putin sau deloc machiaj i s-a parut „eliberatoare, amuzanta si putin rebela”.

„Pentru ca am observat ca erau toti acesti oameni care se machiau foarte mult, si imi sta in fire sa merg impotriva curentului si sa fac opusul a ceea ce face toata lumea”, a declarat ea pentru publicatie, citata de Unilad.

„Cred ca toti incepem sa aratam un pic ciudat cand imbatranim. Iar eu rad de mine cand ma uit in oglinda. Ma simt inradacinata. Ma simt bine. Sunt intr-un loc bun”, a continuat ea.

Actrita a luat decizia de a nu mai purta machiaj dupa ce make-up artistul sau, Alexis Vogel, a murit de cancer la san.

Natalia Gordienko, filmata in timp ce canta manele! Cum i-a reusit sa interpreteze piesa „Toate diamantele” - VIDEO

„A fost cea mai buna. Si de atunci, am simtit ca, fara Alexis, este mai bine pentru mine sa nu mai port machiaj”, a spus ea.

Pamela Anderson: „Este distractiv sa imbatranesti”

In luna februarie a acestui an, Anderson a aparut pe coperta revistei WWD fara machiaj.

„Prefer sa-mi arat pistruii. Este distractiv sa imbatranesti. Este o usurare. La o anumita varsta aratam mai tineri si mai proaspeti fara machiaj. Aceasta sunt eu - sunt fericita cu cine sunt acum”, a scris ea pe Instagram la acea vreme.

Intr-un interviu acordat podcastului Armchair Expert al lui Dax Shepherd, ea a mai spus ca abia asteapta sa se vada imbatranind.

Adevarul despre relatia dintre Kate Middleton si regina Elisabeta a II-a. Ce reprosuri i-ar fi facut la inceputul relatiei cu printul William

„Intotdeauna am spus ca ma voi recunoaste cand voi imbatrani in oglinda. Nu vreau sa urmaresc [imbatranirea] si nu vreau sa-mi fac toate nebuniile. Vreau sa-mi las parul sa aiba un fel de gri natural, sa-mi pun palaria mea de paie, sa nu ma machiez... Adica, asta e starea mea de confort”, a spus ea.

Articole din aceeasi categorie