11.02.2020
Organic Sunday Brunch – un pas spre alimentatia sanatoasa. Restaurantul Mezzo si Biorganic te provoaca la un februarie sanatos
Dupa toate mesele copioase din perioada sarbatorilor, organismul fiecaruia dintre noi are nevoie de o restartare, o grija sporita pentru alimentele pe care le consumam.
Organic Sunday Brunch este un concept care iti face duminicile din aceasta luna delicios de sanatoase. Optand pentru produse ecologice si organice brunch-ul este o posibilitate pentru gurmanzi sa se familiarizeze cu o experienta culinara desavarsita.
„Ne-a venit ideea impreuna cu cei de la Bio Organic Cafe impreuna cu fondatoarea Tatiana Sterea sa organizam in toate duminicile lunii februarie Organic Sunday Brunch. Unde preponderent expunem bucate vegane.”, marturiseste Lucia Berdos, director Mezzo.
Brunch-ul de duminica, inspirat din traditia americana, fuziunea dintre mic dejun si pranz e o placere gurmanda perfecta pentru a-ti incheia saptamana si a sta intr-o atmosfera relaxanta si moderna alaturi de oamenii dragi tie. 
Urmand trendurile din cele mai importante capitale din lume, restaurantul Mezzo se aliniaza curentului si le propune chisinauienilor un concept organic, sanatos, in echilibru cu tine si mediul inconjurator. 
„Eu am gustat din toate bucatele si sunt extraordinar de bune! Carte de vizita pentru mine sunt inevitabil clatitele cu dovleac.”, spune psihologul Sanda Diviricean.
Clatitele cu dovleac, preferate de Sanda Diviricean sunt doar unul dintre preparatele desavarsite propuse de bucataria de aici. 
Sanatoase si satioase, preparatele vegane sunt bogate in fibre, proteina activa si ne asigura aportul zilnic de vitamine. Daca burgerii consistenti sau o lasagna buna sunt preparatele tale preferate si ti se pare ca sunt de neinlocuit, atunci noi te facem sa te razgandesti. Majoritatea preparatelor au o alternativa doar ca mult mai sanatoasa si satioasa. 
Conceput ca o alchimie a naturii si a creatiilor gurmande, Organic Sunday Brunch va asigura o masa de weekend folosind cele mai proaspete si sanatoase ingrediente. Meniul insa nu este dedicat doar vegetarienilor sau veganilor. Mancarurile din carne, peste, produse de mare sunt dedicate consumatorilor ce doresc sa reduca consumul de carne, lucru pe care il incurajeaza organizatorii. 
„Ideea era de a nu exclude absolut bucatele din carne sau din peste, ci de a propune sa degustam si sa testam mai multe bucate vegane sau vegetariene. Sa descoperim gusturile.”, spune Lucia Berdos.
Iti poti face o rezervare chiar acum pentru brunch-urile ce urmeaza. 
In fiecare duminica din luna februarie, intre orele 11:00 si 15:00, restaurantul Mezzo este locul potrivit pentru a-ti petrece timpul gustos si eficient.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie