25.03.2020
Omul de afaceri, Dan Ionita, a impartit masti de protectie si manusi trecatorilor

Stilistul si omul de afaceri, Dan Ionita, s-a echipat corespunzator, si-a facut plinul de masti si manusi si a mers pe strazile capitalei, unde le-a impartit trecatorilor.

Mastile de protectie si manusile sunt la mare cautare in ziua de azi. Pericolul infectarii cu COVID-19 tine oamenii in casa, totusi pe strazile Chisinaului mai poti intalni oameni, ba mai mult decat atat, acestia pot fi total neechipati.

Citeste si : Dan Ionita – vacanta de vis in Bali. „Total diferit fata de toate destinatiile care le-am vizitat pana acum.”

Dan Ionita a decis sa vina in ajutor celor care nu au reusit sa-si achizitioneze cele necesare si a impartit masti si manusi. „Mastile le luam din cutia de la farmacie si eu purtam manusi noi, pastram distanta de 1 metru fata de oameni.”, si-a asigurat urmaritorii Dan.

Citeste si : Ii imbraca cu stil pe barbatii de la noi, dar nu a uitat nici de femei. Dan Ionita a lansat Max Women – paradisul fashionistelor din capitala

Internautii i-au apreciat initiativa si l-au rugat s-o faca si pe strazile altor orase, intrucat a devenit extrem de dificil sa mai gasesti aceste materiale de protectie in farmacii.

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie