25.04.2023
„Omg, foarte hot!” Bloggerita Daniela Costetchi face furori pe Instagram - FOTO

Daniela Costetchi a adaugat mai multe poze provocatoare pe pagina sa de Instagram unde si-a uimit fanii, iar ei au venit cu mai multe mesaje in sectiunea comentarii. 

Aceasta apare intr-o cariera asezata pe un scaun la apusul soarelui. 

Ina Terescenco - criticata dur pentru tinuta pe care a purtat-o de Pastele Blajinilor! Vezi ce le-a raspuns haterilor: „Sa te imbraci in negru e...” - VIDEO

In descrierea pozei aceasta spunea ca: „Daca vrei sa fii respectat cu adevarat de oamenii pe care ii iubesti, trebuie sa le dovedesti ca poti supravietui fara ei.”

Daniela a purtat un set de lenjerie neagra asortata cu un sacou scurt cu cateva detalii din pietre, o pereche de dresuri negre cu cristale si o bluza din acelasi material ca si dresurile, iar pentru picioare a ales ciocate de culoare cafenie. Tinuta pe care a ales sa o poarte ii evidentiaza frumos silueta.

Marinela Bezer - postare de milioane! Vezi cate aprecieri a adunat bloggerita la un filmulet pe Instagram si TikTok - FOTO/VIDEO

In urma acetei sedinte foto, aceasta a primit mai multe mesaje de admiratie in sectiunea comentarii: „Super femeie”/„Doamne ador”/„Omg, foarte hot! Ador emotia pe care o transmiti!”/ „Esti superba!”.

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Aceasta are o fiica pe nume Leila.

Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii - plutesc pe norii iubirii! Vezi ce filmulet au postat cei doi indragostiti - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie