26.06.2023
Olga Verbitchi - moment jenant intr-un club de fite din capitala! Vezi ce a patit interpreta - VIDEO

Olga Verbitchi a devenit cunoscuta dupa ce a castigat X Factor, in anul 2017. Aceasta reuseste sa se descurce cu gratie in orice situatie, insa la cea mai recenta iesire in oras, interpreta a fost pusa intr-o situatie jenanta, iar imaginile au devenit virale pe internet.

Artista a ajuns intr-o situatie jenanta, intr-un club de noapte din Chisinau. In timp ce a incercat sa dea cu tortul in fata unui prieten, aceasta a alunecat si a cazut.

Lux si opulenta! Peste 500 de invitati, tort gigant si rochie cu o greutate de 10 kilograme. Vezi noi imagini de la nunta Cristinei Spatar cu nasii Corneliu Botgros si Ion Paladi - FOTO

Dupa ce video-ul a devenit viral, artista a postat si ea o fotografie unde a lasat si un mesaj: „Am chicat jios. Stiti ce inseamna asta? Ca tre sa va puneti o dorinta”.

Bunicul Marinelei Bezer a implinit 76 de ani! Iata cum a fost felicitat de intreaga familie - FOTO

De asemenea, ea a mai adaugat: „Buna dimineata, eu nu inteleg, eu m-am trezit, mie toti imi trimit video cum chipurile m-am imbatat si am cazut jos. In primul rand eu am alunecat pentru ca acolo pe jos era tort si asta este un fel de traditie ca sa-l murdarim pe Pasa cu tort. In al doilea rand au mai cazut doua fete dupa mine, dar da, sa o postam pe Verbitchi si sa facem hype pe baza ei”.

Olga Verbitchi este o interpreta din Republica Moldova. Tanara a castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, iar la moment colaboreaza cu casa de discuri Versus Artist.

Articole din aceeasi categorie