19.02.2022
Olga Verbitchi a lansat un nou hit despre dragoste! Melodia a acumulat in doar o zi peste 20 de mii de vizualizari: „E despre cat de usor este pentru cineva sa cedeze si sa nu ofere inapoi ceea ce primeste” - VIDEO

Tanara interpreta Olga Verbitchi a inceput anul 2022 in forta, iar pe plan profesional se pare ca acasta se bucura de inspiratie si colaborari impresionante, intrucat ieri a lansat piesa Neindragostit. 

„Neindragostit” este melodia care descrie consecintele unei iubiri pasionale, care intr-un anumit moment devine insuficienta. 

Relax, degustare de vinuri, poze si multe instastory-uri! Bloggeritele instagramului moldovenesc au avut parte de momente unice la bordul unui avion, iar evenimentul a intrat in atentia presei internationale - FOTO/VIDEO

In spatele acestei melodii frumoase sta o echipa de profesionisti. Muzica a fost compusa de Mario Stoica, Alin Ilies , Lucian Stana si Ioana Ignat, iar versurile de Ioana si Anastasia. 

„Neindragostit” este genul de piesa care da cartile pe fata. E vorba de o poveste prin care cu totii trecem la un moment dat, si eu am trecut recent. E despre cat de usor este pentru cineva sa cedeze si sa nu ofere inapoi ceea ce primeste. Dragostea este un sentiment frumos, dar de multe ori este complicata, trebuie sa avem grija, sa fim precauti si sa nu ne lasam inimile frante”, povesteste Olga.

Lacrimi si amintiri dureroase pentru Ina Terescenco! Vezi momentul emotionant care a adunat in cateva ore peste 500 de mii de vizualizari: „E imposibil sa nu plangi la acest video. Ai trecut prin multe, Inuta!” - VIDEO

Olga Verbitchi a castigat concursul de talente muzicale din Romania, X Factor, in anul 2016, iar la moment colaboreaza cu casa de discuri de peste Prut, Cat Music, cu care a lansat mai multe piese.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie