25.02.2021
Olga Tapordei si sotul sau, Bogdan Ghies traiesc o poveste de dragoste matura. Din prima zi cand au luat pranzul impreuna au stiut ca sunt potriviti unul pentru celalalt, iar nunta au organizat-o doar cu opt oameni. „A fost o decizie egoista”

De Dragobete sarbatorim dragostea alaturi de un cuplu superb, tineri, frumosi, indragostiti. Invitati in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Olga Tapordei si Bogdan Gheis au vorbit despre sport, calatorii si povestea lor de dragoste.

Citeste si :  Interviu exclusiv cu Dorin Galben si Violeta Scrisu. Motivul incredibil care i-a facut pe cei doi jurnalisti sa se indragosteasca

Olga a spus ca are incredere in deciziile sotului sau, din prima zi cand au luat pranzul impreuna. „Nu stiu daca pot sa spun exact prin ce am cucerit-o. Eu am fost asa cum sunt eu, asta si a facut diferenta. Ea, in primul rand este un interlocuitor bun, ai despre ce vorbi, mai ales ca eu nu prea sunt vorbaret.”, spune Bogdan.

„Noi ne-am cunoscut la o varsta in care eram foarte maturi, fiecare din noi. Eu aveam 29 de ani, el avea 32.”, a adaugat Olga.

Nunta celor doi a fost una deosebita, doar cu opt invitati, pe insula Bali. „Noi am vrut sa ne ramana o amintire, sa fie un eveniment, dar in acelasi timp ne dadeam seama dupa experienta prietenilor, dar nuntile in Moldova care se fac cu multa lume si multa galagie, de fapt sunt nunti pentru oaspeti, pentru invitati si mirii deseori nici nu isi mai aduc aminte ce era pe masa, cum era tortul si atunci am luat decizia ca noi vrem o sarbatoare pentru noi. A fost o decizie egoista cumva, ne-am gandit doar la noi si cu siguranta parintii au fost un pic suparati....A fost in Bali, pe plaja, la apus. A fost o sarbatoare frumoasa, o amintire frumoasa.”

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre frumoasa poveste de dragoste a celor doi, cum reactioneaza Bogdan, atunci cand Olga pleaca singura in calatorii, dar si care este locul prefera al cuplului, din Republica Moldova.

Citeste si :  Dragobetele saruta fetele! Cum au sarbatorit dragostea vedetele autohtone
Articole din aceeasi categorie