12.09.2023
Oleg Spinu face show la nunti cu o melodie celebra. Toti invitatii ies la dans, alaturi de mire si mireasa - VIDEO

Dupa participarea la Romanii au talent, sezonul 13, Oleg Spinu continua sa aiba succes in domeniul muzicii. Tanarul cantaret are agenda plina de evenimente, iar multi tineri casatoriti prefera sa-l invite la nunta lor, in calitate de lautar. Baiatul face un show de zile mari, dovada fiind mai multe inregistrari distribuite pe TikTok. Dansul „Trenuletul”, dupa melodia trupei Zdob si Zdub si a Fratilor Advahov, a deveni un trend la nuntile din Republica Moldova, dar si Romania.

Oleg Spinu viseaza la propriul album, dar pana atunci ii distreaza pe invitatii de la petreceri cu interpretarea unor melodii celebre si apreciate de publicul larg. Printre acestea se numara si piesa „Trenuletul”, pe care Zdob si Zdub si Fratii Advahov au cantat-o la Eurovision 2022.

Concurentul, care s-a clasat pe locul 3 in marea finala Romanii au talent 2023, a devenit o adevarata vedeta a nuntilor din Republica Moldova si Romania. Toti invitatii ies la dans, alaturi de mire si mireasa, cand Oleg Spinu canta melodia „Trenuletul”.

Baby shower surpriza! Cu putin timp inainte de nastere, moldoveanca Daniela Hanganu a avut parte de o petrecere adorabila - FOTO

Intr-un interviu pentru PRO TV, Oleg Spinu spune ca s-a simtit mandru ca lumea a inceput sa-l invite pe la diverse evenimente dupa Romanii au talent.

„Am continuat sa muncesc. Nu consider ca, daca m-am remarcat la acest show frumos, gata, nu trebuie sa mai fac nimic. Lucrez la niste piese noi, de care lumea o sa fie uimita. (...) In Romania, am cantat ca invitat special la ceremonii, hramuri. Lumea doreste macar sa ma vada, daca nu pot sa cant pentru ca sunt ragusit. In toamna, voi avea onoarea sa cant la concertul Andrei, la Bacau”, a declarat fostul concurent.

La multi ani, Kapushon! Vezi cum a fost felicitat rapperul de colegii sai de breasla si prieteni - FOTO

Articole din aceeasi categorie