22.02.2023
Ochii care nu se vad, se asteapta! Interpreta Ariana Boldurescu, dezvaluiri sincere despre relatia sa de dragoste la distanta: „Da, este greu, ne este dor unul de celalalt.” - VIDEO

In platoul emisiunii O Seara Perfecta, Ariana Boldurescu a venit imbracata in port traditional si totul datorita faptului ca a decis sa interpreteze o melodie populara.

Intrebata de ce a ales sa interpreteze anume acea piesa, artista a raspuns: „Este o melodie folclorica ce am primit-o in dar de la profesoara mea de canto, doamna Natalita Munteanu, interpreta. Pe aceasta cale vreau sa ii multumesc pentru ca mi-a incredintat acest cantec din repertoriul ei. L-am imprimat alaturi de Orchestra Rapsozii Moldovei.”

Cat incaseaza Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, pentru un singur minut live pe internet. Suma este fabuloasa

Pentru anul 2023, Ariana Boldurescu are multe planuri frumoase. „Intr-adevar, pregatesc ceva special. Nu am vrut sa dezvalui cu cine lucrez pentru ca urmeaza sa apara ceva unic, dar o sa va spun. Cu echipa Live Trio voi colabora si va fi ceva special. Cred ca asta spune multe, echipa. Cand am o melodie ma gandesc cu cine s-ar potrivi sa o fac. Ma bucur ca la o varsta frageda am reusit sa colaborez cu foarte multe orchestre cu nume mare.”, a mentionat aceasta.

Mereu cand apare la TV, Ariana pare ca nu ar avea deloc emotii, insa lucrurile in realitate stau altfel. „Emotii cu siguranta avem toti. Eu tind sa spun ca atunci cand nu mai avem emotii inseamna ca nu mai suntem oameni. Emotii am de fiecare data, dar incerc sa le tin in frau pentru ca ele uneori pot sa te duca si in eroare.”, a spus interpreta.

Un nou inceput! Luciana Spinu, in asteptarea celui de-al doilea copil. Dezvaluiri emotionante, la prima sa aparitie TV cu burtica de gravida: „Eu simt si cred ca tot ce se intampla in viata mea, a noastra, este datorita lui” - VIDEO

Si daca tot este luna dragostei, Boldurescu a fost intrebata „Tu sarbatoresti Valentine's Day sau Dragobetele?”, iar ea a raspuns: „Pe amandoua le sarbatoresc. Cu o zi inainte de Ziua Indragostitilor il sun pe iubitul meu si ii spun: „Sa nu uiti ca maine e Ziua Indragostitilor.” si el spune: „La noi este pe 24.” Si eu am zis: „Tu daca vrei sa sarbatoresti pe 24 eu nu ma supar, dar de Ziua Indragostitilor nu uitam.”

Acum Ariana are o relatie la distanta.„Atunci cand exista sentimente intense si la noi sunt aceste sentimente deja de aproape 4 ani, distanta nu este un impediment. Da, este greu, ne este dor unul de celalalt.”

Articole din aceeasi categorie