22.02.2023
Cat incaseaza Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, pentru un singur minut live pe internet. Suma este fabuloasa

Inainte de a-l cunoaste pe Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez lucra ca vanzatoare intr-un magazin de haine, iar viata ei era total diferita de cea de acum. Bruneta a reusit sa stranga o avere impresionanta de cand s-a cuplat cu celebrul fotbalist portughez.

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, este una dintre cele mai urmarite femei din mediul online, acolo unde a adunat si mai multi fani dupa transferul portughezului la Al-Nassr. Bruneta are peste 46 de milioane de urmaritori pe pagina personala de Instagram.

In ultimii ani, ea obtinut contracte de publicitate uriase, asa ca si sumele de bani care ii intra in conturi sunt considerabile. Pe social media, Georgina Rodriguez face des reclama la diferite produse, iar acest lucru ii aduce un venit lunar enorm.

Cum arata viata celei mai bogate romance. Anca Verma locuieste intr-un palat si este pazita de zeci de bodyguarzi - FOTO/VIDEO

Potrivit revistei Look, Georgina Rodriguez cere sume fabuloase pentru doar cateva minute petrecute live pe internet. Asadar, iubita lui Ronaldo a ajuns sa incaseze in jur de 12.000 de euro pentru un story pe Instagram. Mai mult de atat, aceasta ia 60.000 de euro pentru o postare simpla pe paginile ei de socializare si 20.000 de euro pentru un singur minut de transmisiune live.

Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo s-au mutat in Arabia Saudita

La inceputul acestui an, Cristiano Ronaldo a semnat contractul cu echipa Al-Nassr din Arabia Saudita si a fost primit ca un mare star in tara araba. Cum era de asteptat, si-a adus si familia aproape de el. Georgina Rodriguez, iubita lui, il sustine si se afla in permanenta langa fotbalistul portughez, desi s-a tot speculat ca acestia s-ar fi despartit. Pentru a locui alaturi de fotbalist, bruneta trebuie sa urmeze o serie de reguli stricte!

Un nou inceput! Luciana Spinu, in asteptarea celui de-al doilea copil. Dezvaluiri emotionante, la prima sa aparitie TV cu burtica de gravida: „Eu simt si cred ca tot ce se intampla in viata mea, a noastra, este datorita lui” - VIDEO

„Sa fii femeie in Arabia Saudita nu este usor, iar Georgina Rodriguez trebuie sa se obisnuiasca: va trebui sa respecte anumite reguli in aceasta tara. Dupa ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, o noua viata incepe pentru modelul argentinian si copiii sai. Desi femeile au primit numeroase libertati in ultimii ani, Arabia Saudita ramane o tara restrictiva, cu mult mai putine drepturi si libertati decat in Vest. Exista reguli stricte care trebuie urmate de catre cei care s-au mutat in aceasta tara.”, scriu jurnalistii de la Marca.

Articole din aceeasi categorie