10.05.2022
Obiceiuri alimentare pe care Blake Lively le respecta cu strictete. Cum reuseste actrita sa aiba o silueta de invidiat - FOTO

Blake Lively este una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood. Cea mai recenta aparitie a vedetei in public a fost la Met Gala 2022 alaturi de sotul sau, Ryan Reynolds. Actrita a impresionat cu rochia superba pe care a ales-o, dar si cu silueta sa de invidiat. Iata cateva obiceiuri alimentare pe care Blake Lively le respecta cu strictete pentru a avea un stil de viata sanatos si o imagine fara cusur.

Actrita in varsta de 34 de ani reuseste sa se mentina in forma cu ajutorul sportului si a alimentatiei. Aceasta este mama a trei copii superbi alaturi de sotul sau. James Reynolds, Inez Reynolds si Betty Reynolds aduc bucurie in sufletul parintilor lor. Primul copil a venit pe lume in urma cu sapte ani, iar Lively a reusit sa piarda dupa prima sarcina 27 de kg.

Obiceiuri alimentare pe care Blake Lively le respecta cu strictete

Blake Lively a facut senzatie cu cea mai recenta aparitie pe care  avut-o pe covorul rosu. Vedeta internationala a purtat o rochie care i-a pus perfect in evidenta silueta de invidiat. Actrita internationala respecta cateva obiceiuri alimentare cu strictete pentru a se mentine in forma.

Blake Lively si Ryan Reynolds in timp ce pozeaza pe covorul rosu la Met Gala 2022

Blake Lively si Ryan Reynolds au intors toate privirile asupra lor atunci cand au pasit pe covorul rosu de la Met Gala 2022 / Getty Images

Conform publicatiei Cosmopolitan, Lively nu sare niciodata peste micul dejun. Vedeta stie cat de important este acesta pentru sanatatea sa. Don Saladino, antrenorul vedetei, spune ca aceasta obisnuieste sa consume o omleta pe care o prepara cu ulei de cocos si o serveste alaturi de legumele sale preferate.

Irina Rimes a dezvaluit care a fost prima ei meserie, inainte de a ajunge printre cei mai apreciati artisti din Romania: „Nu mai pot sa schimb nimic”

Lively lucreaza cu un nutritionist care i-a recomandat vedetei sa consume patru mese pe zi. Vedeta mananca des si nu se infometeaza pentru a arata impecabil.

Conform publicatiei Eat This,Not That, printre principalele obiceiuri alimentare pe care Blake Lively le respecta cu strictete se numara si consumul de carbohidrati care au o ardere lenta. In felul acesta vedeta se bucura de o senzatie de satietate pentru mai mult timp si nu este tentata sa ia gustari nesanatoase.

Tot publicatia anterior mentionata spune ca Lively prefera sa gateasca cat de mult poate acasa. Aceasta nu este adepta mancarii comandate de la restaurant. Cu ajutorul unei diete echilibrate si al unui program de sport bine stabilit, Lively reuseste sa aiba o silueta de invidiat.

Ce rutina de sport are Blake Lively

Pe langa principalele obiceiuri alimentare pe care Blake Lively le respecta cu strictete, aceasta are si o rutina de sport foarte bine pusa la punct. Dupa ce a devenit pentru prima data mama, Lively a reusit sa slabeasca 27 de kg.

Desi a fost un proces lung, vedeta spune ca flexibilitatea programelor de antrenament fost cea care a motivat-o sa ramana fidela rutinei sale de exercitii fizice. Vedeta petrecea intre 4-5 zile pe saptamana la sala alaturi de un antrenor personal, scrie Insider.com.

Antrenamentele au fost personalizate pentru nevoile sale, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. O alta vedeta care a reusit sa slabeasca un numar impresionant de kilograme intr-un timp scurt este Kim Kardashian.

Rebel Wilson este o alta actrita de succes care a pierdut 35 de kg si a povestit mai multe despre procesul sau de slabire.

Livey spune ca rutina sa de sport consta in exercitii calitative. Aceasta nu pune accentul pe numarul de repetari, ci pe executia corecta a exercitiilor pe care le face.

Antrenorul vedetei a dezvaluit ca aceasta lucreaza o parte diferita a corpului la fiecare antrenament. In felul acesta rezultatele sunt uniforme, iar Lively se bucura de o silueta de invidiat. 

Toti au fost impotriva, insa ea a facut ceea ce-si dorea! Afla in cat timp urmeaza sa se recupereze femeia de afaceri Diana Ballerini dupa cele trei interventii estetice pe care le-a facut: „Cand m-am trezit din anestezie vedeam totul blurat” - VIDEO

Sursa FOTO: Google/Instagram 

Articole din aceeasi categorie