03.12.2019
Oare nu ii este frica? Vezi cu cine s-a fotografiat interpretul rus, Nikolai Baskov
Artistul este foarte activ pe contul sau de Instagram si deseori prefera sa fie original atunci cand este vorba de imaginea sa. Alege cu atentie tot ce publica si mereu doreste sa se evidentieze fata de colegii de breasla.

Nikolai Baskov nu inceteaza sa-si uimeasca fanii prin postari frecvente si interesante pe pagina personala de Instagram. Recent, acesta a postat o fotografie atat adorabila, cat si periculoasa. El apare in imagine cu un pui de tigru in brate pe care-l priveste entuziasmat. „Animalul meu bland si salbatic” , a scris el in dreptul pozei.

Aprecierile internautilor nu au intarziat sa apara, adunand intr-un timp scurt peste 51 de mii de like-uri. Urmaritorii au lasat si mai multe mesaje de admiratie, dar si de indignare fata de artist si mica felina. „El nu te va uita”, „Minunat costum”, „Atat e de dulce. Eu la tigru ma refer”, „Buna pisicuta”, „Imi place mult” , „Pentru ce va trebuieste el”, Luati o pisicuta sau un catelus de la azil si bucurati-va”, „Ce-i asta?” , „Pazeste-ne Doamne! Colia gata. Astazi si mai mult niciodata”, au comentat unii dintre fanii artistului.

Nikolai Baskov nu este la prima sa astfel de postare. El a mai publicat anterior si alte imagini neobisnuite si amuzante.

Surse foto: Instagram.com; Facebook.com

Articole din aceeasi categorie