02.08.2022
O tanara s-a asezat langa cel mai enervant barbat din avion si a ajuns sa se indragosteasca. Cei doi formeaza un cuplu si in prezent

Prima data cand Krystina Burton s-a intalnit cu Gabriel Solberg si-a dat ochii peste cap. Tanara nu stia atunci ca barbatul „insuportabil” avea sa-i devina mai tarziu partener de viata. Povestea celor doi este cel putin una atipica si a facut inconjurul lumii.

Krystina, o dansatoare in varsta de 30 de ani care traia in Los Angeles, se afla in aeroportul din New York si astepta sa zboare spre casa atunci cand l-a intalnit pe Gabriel. Terminalul era in mare parte gol, astfel ca tanara a rasuflat usurata ca poate sa astepte in liniste decolarea avionului sau. Cu toate acestea, se pare ca un barbat nu a vazut lucrurile chiar asa.

Gabriel, in varsta de 34 de ani, tocmai ajunsese pe aeroportul din New York dupa o vizita in Europa, indreptandu-se spre Los Angeles la familia sa. Dupa cateva ore petrecute intr-o escala de noapte, acesta si-a aruncat rucsacul pe jos si s-a asezat fix langa Krystina, lucru care initial a deranjat-o cumplit pe femeie. „Tipul acesta nu stie ce inseamna limita de discretie”, si-a amintit tanara intr-un interviu oferit pentru CNN. Cei doi straini au stat atat de aproape incat Krystina a putut vedea numarul locului din avion de pe biletul lui Gabriel. Atunci si-a dat seama ca vor sta unul langa celalalt in timpul zborului si s-a suparat si mai tare. „Nu aveam chef sa petrec sase ore langa cineva care nu intelege conceptul de spatiu personal”, a adaugat aceasta. 

Intamplarea a avut loc in iulie 2018. Gabriel, reflectand la acel moment, a povestit pentru publicatia mentionata mai sus cum a vazut el lucrurile. „Aceasta a fost perspectiva ei. Cand am ajuns in sala de asteptare era foarte aglomerat. Era plin de oameni si doar un scaun gol. Am stat acolo doar cinci minute”, a declarat Gabriel.

Cand Krystina l-a vazut pe Gabriel asezat langa locul ei in avion si-a pus imediat castile si a incercat sa evite orice conversatie. Solberg nu o observase pe Krystina in terminal, dar a marturisit ca in momentul in care s-a asezat langa el a fost uimit de zambetul ei si atunci a initiat prima conversatia. „Hei! Nu stateai langa mine in terminal?”, a spus Gabriel. Prima impresie a Krystinei despre barbatul de langa ea, ca este arogant si egocentric, a disparut rapid si cei doi au inceput sa vorbeasca. „Dupa ce am inceput sa vorbim nu am mai fost deranjata de prezenta lui”, a spus tanara.

Instagram vs Realitatea! Iuliana Beregoi iti arata ce se ascunde in spatele fotografiilor perfecte de pe retelele de socializare - FOTO

Capitanul a anuntat ca avionul are intarziere si ca probabil vor mai petrece cateva ore pe loc. In tot acest timp, Burton si Solberg au trecut prin toate subiectele, de la cele mai nesemnificative, pana la unele destul de serioase. „Am vorbit despre toate”, isi aminteste Solberg. Cei doi au discutat despre locurile de munca, despre unde locuiau si de ce calatoreau in Los Angeles. Cand avionul a decolat in cele din urma, Solberg si Burton aveau impresia ca se cunosc de o viata. Cei doi au vizionat cateva filme impreuna si au vorbit si ras pe parcursul lor.

Cand zborul s-a terminat ce doi au simtit ca formasera o legatura puternica, insa ambii erau precauti, fiecare din motive diferite. Gabriel se despartise de iubita lui cu aproximativ cinci luni in urma, isi petrecuse vara in vizita la prietenii lui din Europa, iar cand a intalnit-o pe Krystina, era in drum spre Seattle pentru a-si vizita familia. „Am plecat cu gandul ca nu caut o relatie”, si-a amintit Gabriel. 

Cand au parasit aeroportul Gabriel i-a spus Krystinei: „Hei, e clar ca ceva se intampla intre noi. Ma intorc intr-o saptamana si vom afla despre ce este vorba”. Tanara a declarat ca nu credea ca acest lucru se va intampla, cu toate acestea ea i-a povestit imediat surorii ei despre intalnirea atipica, iar acelasi lucru l-a facut si Gabriel. „Imi amintesc ca i-am dat mesaj imediat fratelui meu si i-am spus ca am cunoscut-i pe fata visurilor mele”, a declarat Gabriel.

Dupa o saptamana, Gabriel s-a intors in Los Angeles si a sunat-o imediat pe Krystina. Cei doi au petrecut cateva zile ne neuitat si la final au decis sa plece impreuna in New York. Burton si Solberg au discutat despre modul in care cariera Krystinei ii ofera flexibilitatea sa poata trai oriunde, astfel ca mutatul impreuna nu a fost un impediment pentru ei. 

In octombrie 2019, la aproximativ un an dupa ce s-au intalnit pentru prima data in avion, Burton si Solberg s-au logodit in vacanta lor din Italia. Propunerea a avut loc pe un acoperis, cu vedere uluitoare spre coasta.

Seamana ca doua picaturi de apa! Stiai ca Cristina Scarlevschi are o sora, la fel de frumoasa? Vezi momentul in care cele doua s-au reintalnit - FOTO/VIDEO

Solberg si Burton considera ca deschiderea si comunicarea din relatia lor provine de la faptul ca, atunci cand s-au intalnit, amandoi erau multumiti cu ei insisi. „Este un cliseu, dar chiar e nevoie sa te iubesti pe tine insuti inainte de a iubi pe altcineva. Si cel mai important e sa fii de acord cu cine esti cu adevarat”, a declarat Gabriel.

Cei doi au planuri mari pentru relatia lor. Isi doresc sa calatoreasca mai mult si sa faca o nunta mare, insa pandemia le-a incurcat planurile. Solberg si Burton nu se grabesc si iau totul pas cu pas, bucurandu-se de faptul ca sunt impreuna si ca au o relatie asa cum isi doresc.

Articole din aceeasi categorie