07.06.2024
O tânără a fost înregistrată în secret, la prima întâlnire, iar imaginile au devenit virale pe TikTok: „A fost atât de stânjenitor!”

O tânără a mers la o primă întâlnire, însă habar nu avea că întreaga experiență va fi urmărită de aproape nouă milioane de persoane. O zi mai târziu, ea a descoperit cu stupoare că persoana cu care se întâlnise a înregistrat totul și a distribuit videoclipul pe TikTok.

La scurt timp după ce a avut întâlnirea respectivă, Julia Waters scrolla pe rețelele sociale în momentul în care a dat peste un videoclip înregistrat de potențiala ei parteneră, Cailyn.

Nina Crețu a primit cel mai neobișnuit cadou! Cine i-a făcut surpriza, dar și care a fost reacția bloggeriței: „Cu astea o să fiu sexy și în grădină la Negureni” - VIDEO

Videoclipul respectiv, care a devenit viral, fiind urmărit de peste 8,4 milioane de utilizatori pe TikTok, o arată pe Julia în timp ce se afla la masă, la un restaurant unde stabiliseră să iasă la întâlnire.

„De ce toți partenerii mei sunt atât de ciudați?”, a scris Cailyn în dreptul videoclipului respectiv.

„A fost extrem de stânjenitor”, a mai adăugat aceasta.

Cailyn a înregistrat-o în secret pe Julia la masă, aceasta putând fi auzită în timp ce spune: „Aș putea rătăci în ochii tăi ... Vreau să călătoresc în adâncurile apelor sufletului tău”.

Toți o cunosc pe Xenia Deli, dar puțini știu că are o verișoară la fel de frumoasă! Cum arată Karina, dar și cu ce se ocupă - GALERIE FOTO

Cailyn a încercat să o tempereze, însă, întrebând: „Putem să cerem nota?”, în timp ce Julia a continuat să vorbească: „Haide să luăm cina și apoi să fugim ca niște copii”.

Spectacol de suflet! Ana Cernicova a cântat de rând cu alți 13 soliști în memoria unei soprane din secolul XX - FOTO/VIDEO

„Aș fi plâns!”, „O, Doamne, ce stânjenitor pentru tine!”, „Este de neimaginat”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de utilizatorii de internet care au sărit în apărarea Juliei, care fusese înregistrată fără să-și fi dat acordul.

Articole din aceeasi categorie