05.07.2024
O seară mai specială la Gray Goose Garden! Cum au fost surprinși oaspeții la cea de-a treia aniversare a restaurantului - FOTO/VIDEO

O seară mai specială la restaurantul Gray Goose Garden. La aniversarea celor 3 ani, oaspeții au fost surprinși cu welcome drink, zona foto, muzica live și atmosferă relaxantă. 

 Carolina MINDRILA, DIRECTOR THE GRAY GOOSE GARDEN: „Trei ani de Gray Goose Garden,ani interesanți, ani captivanți, provocatori. Am avut ideea să strângem publicul nostru care de fapt, e zi de zi cu noi. A fost interesant să-i avem aici, dar și foarte captivant să le dăm ceva nou, cu toate că în momentul când ne-am așezat cu toții să gândim noutăți, ne-am dumerit că noi defapt noutățile le dăm în fiecare zi și atunci foarte lejer am așternut sărbătoarea. Și tare sperăm că toată lumea va fi relativ mulțumită și îi vom avea alături mereu”.

Restaurantul Gray Goose Garden te surprinde cu bucate alese și cele mai delicioase deserturi.

Maxim BUDECI, BUCĂTAR ȘEF:  „Muncim de 3 ani de zile pentru a avea un proiect de succes, începuturile mereu sunt mai grele, dar cred că rezultatul ne așteaptă. Tot ce este aici, începând de la bucate, echipă, devotament, muncă, sârguință, asta tot este astăzi, ce va fi în viitor deja vom vedea”. 

Și, evident, o surpriza dulce îi aștepta pe musafiri cu ocazia celor trei ani de Gray Goose Garden.

The Gray Goose Garden 

str. Ghidighici 12

+37369888701

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie