02.03.2023
O premiera de suflet! Larisa Harea a lansat o piesa impreuna cu o textiera cunoscuta de la noi: „Interpretii sunt ca si actorii. Ei trebuie sa cante nu neaparat ce traiesc” - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Larisa Harea a interpretat cea mai noua piesa a sa. De asemenea, aceasta a vorbit despre planurile sale pentru anul 2023.

Artista le-a multumit tuturor celor cu care a colaborat pentru cantecul sau nou. „Da, am venit cu cea mai noua piesa a mea. Vreau sa le multumesc tuturor celor cu care eu am colaborat, doamnei Elena Railean, ea mi-a scris minunatul text, domnului Dinu Mateevici ii apartine muzica.”

Larisa a povestit cum a ajuns sa lanseze o piesa care nu o reprezinta, insa spera ca altii se vor regasi in ea. „M-a telefonat prin luna ianuarie Elena Railean si mi-a zis: „Larisa, am vazut creatiile tale si imi place foarte mult cum canti.” Eu am ramas surprinsa pentru ca doamna Railean scrie pentru interpreti foarte cunoscuti, pentru Fuego, Anastasia Lazariuc, Olga Ciolacu, Tatiana Heghea. Ea mi-a prezentat 5 melodii, dar i-am zis: „Este un text cam trist. O sa cant aceasta piesa si foarte multa lume nu o sa inteleaga”. Si atunci ea mi-a raspuns: „Larisa, interpretii sunt ca si actorii. Ei trebuie sa cante nu neaparat ce traiesc, dar traiesc altii”. Si eu am acceptat cu mare drag.”, a spus interpreta.

In leggins si adidasi, Cristina Scarlevschi a devenit sotie! „Intotdeauna am visat sa ma casatoresc asa”. Vezi cum a avut loc evenimentul tinerilor insuratei - FOTO

In cadrul emisiunii Harea a felicitat-o cu ocazia zilei sale de nastere pe buna sa prietena, Irina Bivol cu care are o relatie aparte de mai bine de 20 de ani. „Vreau sa-i doresc multa sanatate, fericire, iubire. Sa fie alintata de persoana iubita. Eu ii doresc sa intalneasca acea persoana care s-o faca fericita. O astept cu nerabdare acasa.”

Intrebata ce planuri are pentru anul 2023, artista a raspuns: „Piese noi in plan profesional. Lucram la o piesa in duet cu o interpreta, dar n-o sa divulg acest secret. Fiti cu ochii pe PRO TV. Va fi o piesa despre prietenie.”

Ina Terescenco a implinit 32 de ani! Vezi ce cadou a speriat-o pe bloggerita: „Ma tem, serios, ma tem...” - VIDEO

Larisa Harea este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta este cunoscuta pentru piesa precum: „Hai la multi ani”, „Te mai astept”, „Da sau nu”.

Articole din aceeasi categorie