30.03.2023
Mama lui Dan Balan, uimitoare la 65 de ani. Cu parul lung si blond, in rochii mini, tanti Ludmila are energia si silueta unei tinere - FOTO/VIDEO

Nu posteaza des pe retelele sociale, dar atunci cand o face, cea supranumita tanti Ludmila atrage numai remarci pline de uimire. Ludmila Balan, mama artistului Dan Balan, este cu adevarat fenomenala. Recent, cu ocazia unui eveniment la care a cantat, la cei 65 de ani ai sai, femeia a demonstrat ca e un titirez de energie.

Tanti Ludmila este o prezenta plina de vigoare, cu un suflet tanar si un spirit care ii invita si pe cei din jur sa imprumute din energia ei si din pofta cu care-si traieste viata.

Zambitoare, cu silueta unei adolescente, Ludmila Balan a fost o surpriza placut atat pentru cei care au dat nas in nas cu ea la evenimentul cu pricina, dar si pentru cei care au putut sa o admire pe Instagram, acolo unde laudele au venit imediat, atat in romana, cat si in rusa: „wow, ce draguta esti!!”, „Femeie uimitoare!”, „Femeie divina, o placere sa ma uit si sa ascult, iar fiul dumneavoastra este preferatul meu!!!”.

 Intr-o rochie scurta, deasupra genunchilor, stralucitoare, si cu parul blond si lung lasat liber pe spate, prezentatoarea TV  demonstrat inca o data ca parca a descoperit secretul tineretii fara batranete.

Cea mai populara mancare spaniola – la tine acasa! Afla de la Bogdan Voevutki cum se gateste paella cu fructe de mare: „Are un gust fenomenal” - VIDEO

Ludmila Bălan

Nu de putine ori, despre mama lui Dan Balan s-a spus ca nu imbatraneste, caci cu greu i-ar putea ghici cineva varsta din buletin. Nu se teme sa poarte rochii mini, mulate pe silueta si foarte decoltate. Ba mai mult, mai toata garderoba ei este compusa din astfel de piese. Ii plac culorile tari si tinutele tineresti si, de ce sa nu recunoastem, o prind de minune.

„Angajament - imi voi iubi si ingriji copilul. Il accept”. Ludmila Adamciuc - mesaj emotionant pentru parintii copiilor cu dizabilitati - FOTO

Articole din aceeasi categorie