07.11.2021
„Toata lumea spune ca sunt iubita lui!” Mama unui jucator din Liga 1 intoarce toate privirile in tribune: „Au amutit toti!”

Cunoscuta sustinatoare a jucatorului Rapidului, Geanina Sefer (44 ani), uimeste la fiecare aparitie datorita aspectului sau. Chiar fotbalistul a recunoscut ca toti prietenii sai sunt impresionati de mama acestuia, pe care multi au confundat-o fie cu o iubita, fie cu sora lui.

Antonio Sefer: „Ea este tot universul meu!”

Pe cei doi ii leaga o relatie extrem de apropiata mama-fiu, mai rar intalnita, iar jucatorul echipei nou-promovate in Liga 1 a declarat chiar ca mama sa este universul sau. 

La 70 de ani, Traian Basescu este un bunic fericit. S-a bucurat de aniversare in compania celor patru nepoti

”Este o relatie speciala cu mama. Toata lumea ma intreaba 'ce face mama, nu ce fac eu', pentru ca este foarte tanara si am o relatie foarte stransa cu ea. Ma sustine mereu la stadion, dar sustine si Rapidul, pentru ca este o mare admiratoare a acestui club.

Colegii mei vin la antrenamente insotiti de iubite sau sotii, dar eu vin cu mama! Este cel mai scump lucru de pe pamant. In afara fotbalului, ea este tot universul meu”, a dezvaluit Antonio Sefer pentru Digi Sport. 

Geanina Sefer, confundata cu iubita jucatorului 

Mama fotbalistului nu se sfieste sa recunoasca faptul ca nimeni nu crede ca este mama lui, iar de cele mai multe ori a fost confundata. 

Ei sunt moldovenii care au trecut in etapa urmatoare la SuperStar. Un concurent nu merge mai departe - FOTO

”Relatia noastra este speciala. El este totul pentru mine. Sunt cea mai fericita si implinta mama. Nimeni nu crede ca sunt mama lui. Nici aici, nici cand am fost in Olanda.

Toata lumea spune ca sunt fie iubita, fie sora lui, nu se poate sa fie mama lui”, a spus Geanina Sefer. 

Aceasta merge la toate meciurile fiului sau, sustinandu-l indiferent de rezultat. Mai mult, Geanina a dezvaluit un episod in care i-a pus la punct pe cei care il criticau pe Antonio intr-un meci mai slab. 

„S-a intamplat la mine, in Galati, intr-un meci in care lui Toni nu iesea pur si simplu nimic. Ca de obicei, eu eram in tribuna si stateam langa niste cetateni nervosi.

Il tot injurau pe Toni in toate felurile, il injurau de mama, ca de tata nu se poate. Dupa ce am vazut ca nu contenesc sa-l jigneasca pe Toni, atunci m-am ridicat in picioare si am spus: 'eu sunt mama lui!'.

Atunci, au amutit cu totii. Au lasat capul jos, nici nu ma mai priveau, nu mai spuneau nimic”, a povestit aceasta. 

Articole din aceeasi categorie