24.02.2023
O mireasa si un mire au lipsit de la propria nunta pentru ca au ramas blocati in lift - FOTO

Doi tineri din Carolina de Nord, SUA, au lipsit de la propria nunta, pentru ca au ramas blocati in lift. Pana cand pompierii au gasit solutia prin care sa-i scoata din putul liftului, petrecerea s-a incheiat si o parte din invitati deja plecasera.

Doi tineri din Carolina de Nord, SUA, au lipsit de la propria nunta, pentru ca au ramas blocati in lift. Pana cand pompierii au gasit solutia prin care sa-i scoata din putul liftului, petrecerea s-a incheiat si o parte din invitati deja plecasera. Victoria si Panav Jha s-au casatorit la inceputul acestei luni la Charlotte, Carolina de Nord. Dupa ceremonia de casatorie au programat o receptie restransa care urma sa aiba loc la hotelul Grand Bohemian, unde au inchiriat o sala pentru cateva ore. Astfel, dupa ce au spus „da”, cei doi tineri s-au urcat in lift, ca sa urce pana la etajul 16, acolo unde era sala de receptii. Numai ca liftul hotelului s-a blocat, potrivit The Independent.

In lift se mai aflau alte patru persoane, care urmau si ele sa participe la nunta.

Departamentul de Pompieri din Charlotte a sosit la locul incidentului destul de repede, insa interventia s-a dovedit a fi mai complicata decat s-a crezut initial.

Horoscop 25 februarie 2023. Zodiile care trebuie sa ia o decizie importanta in dragoste

„Am efectuat depanarea normala care se face la un lift blocat, dar nu a functionat. Dupa un timp ne-am dat seama ca trebuia sa ii scoatem de acolo cu franghia”, a spus pompierul David Budd.

Mirii si cei patru invitati au fost scosi din lift dupa aproape doua ore si jumatate. Receptia de nunta se incheiase, iar cei mai multi dintre invitati plecasera deja.

„Nu am putut sa sarbatorim sau sa ne luam ramas bun de la invitati”, a declarat mireasa, Victoria.

Insa cei doi miri nu s-au lasat prea afectati de acest incident. Ba chiar spun ca vor ramane mereu cu o amintire memorabila din ziua casatoriei lor.

„Subiectul care ma doare demult”. Bloggerita Katy Black, in lacrimi pe Instagram - FOTO/VIDEO

Detasamentul de pompieri a distribuit pe o retea sociala o fotografie cu cei doi miri recuperati din putul liftului.

Articole din aceeasi categorie