24.02.2023
„Subiectul care ma doare demult”. Bloggerita Katy Black, in lacrimi pe Instagram - FOTO/VIDEO

Katy Black a venit cu un mesaj dureros pentru ea pe pagina sa de Instagram si care o deranjeaza de ceva timp. Tanara mamica a dezvaluit cum se simte dupa ce corpul ei nu mai este in forma care era inainte de nastere.

Bloggerita Katy Black a aparut astazi pe Instagram in lacrimi dupa ce a fost criticata de mai multe persoane din cauza corpului: „Eu demult doream sa deschid un subiect, dar parca aveam o frica oarecare, subiectul acesta este despre infatisarea noastra si corpul nostru dupa nastere, pentru ca eu tot mai des observ mamici care sunt obsedate sa-si redobandeasca corpul pe care l-au avut pana la nastere, dupa ce organismul lor deja s-a expus la niste schimbari si eu foarte mult ma bucur pentru feile la care asta se primeste, dar din pacate la majoritatea nu se primeste si iata eu fac parte din majoritatea aceea care niciodata deja   nu o sa aiba corpul pe care l-am avut inainte sa am copii si asta este destul de normal sau accepti asta si traiesti cu asta. Cu vergeturile eu cred ca nu o sa poti face nimic, cu pielea tot, cu unele semne care arata ca corpul tau a nascut. ”

„ Ce ma deranjeaza pe mine este ca fiecare vrea sa gaseasca un motiv, da de ce tu, de ce la tine nu s-a primit pentru ca nimeni nu stie de fapt cat efort face o mamica ca sa-si redobandeasca corpul si cand auzi de la alte persoane ca da tu mananca mai putin, da tu du-te la sport, da tu fa asta, da nu lucreaza asa corpul pur si simplu nu poate, la mine o trecut cinci luni si eu inteleg ca asta este o munca foarte grea si voi stiti ca eu merg si la sport si eu am tinut si tin regime si eu inteleg ca corpul meu a spus Katea stai un pic, stai opreste-te, da-mi voie sa merg in ritmul meu.”

„Insa cand aud mamici care au nascut o luna doua in urma si ele vor burta plata si patratele, eu nu stiu cum sa raspund la asta. Un lucru foarte important eu ador mamicile care arata extraordinar, care au burta plata, talie 50 si sunt perfecte, doar cateodata pe mine asta ma baga in niste ganduri de ce la mine asa nu se primeste.”

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

 

Articole din aceeasi categorie