14.08.2019
O mireasa de 54 de ani nu vrea sa-si mai dea jos rochia! Cat va rezista?
Dawn Winfield-Hunt, o englezoaica din orasul insular Ryde, s-a maritat la inceputul lunii august, iar de-atunci, nu s-a mai despartit deloc de rochia de mireasa.

Planul femeii de 54 de ani e sa poarte tinuta de la nunta in fiecare zi din urmatorul an.

Pentru a-si face cunoscut „pariul” in intreaga lume, Dawn a creat si o pagina de Facebook speciala, denumita „Durata de viata a unei rochii de mireasa”. „Deci, la data de 3 august am ajutat-o sa fie frumoasa, dar n-am vrut sa ma opresc aici. In urmatoarele zile am convins-o sa ma poarte din nou si din nou. Aceasta e povestea reala a unei rochii de mireasa. Sper sa va placa”, a fost mesajul de intampinare de pe reteaua de socializare.

„In ziua de dupa nunta mi-am chemat prietenii la un gratar si am gatit imbracata in rochie. Ziua urmatoare am facut paddleboarding si, de asemenea, am purtat rochia la Tesco”, le-a declarat Dawn jurnalistilor englezi care au devenit interesati de subiect. In alte fotografii de pe Facebook, se poate vedea cum ambitioasa mireasa da cu aspiratorul, pune rufele la uscat si se distreaza la un concert cu rochia pe ea.

In prima faza, Dawn Winfield-Hunt ar fi vrut ca durata acestei experiente inedite sa fie de numai o saptamana, dar s-a razgandit, propunandu-si sa se imbrace ca o mireasa timp de un an. Evident, ea isi face timp si pentru a-si spala rochia, asa cum s-a intamplat si dupa ce a cazut in mare cu ocazia reprizei de paddleboarding (un fel de surfing). „Incepuse sa miroasa”, a recunoscut Dawn.

Sursa foto: Perfecte.ro, Google.com

Articole din aceeasi categorie