11.08.2022
O mireasa a fost parasita la altar din cauza soacrei!

Lamia este o tanara extrem de ghinionista! Aceasta, ajunsa in fata altarului, a fost parasita de viitorul sot din cauza mamei acestuia. Soacra nu o vasuze niciodata in realitate pe viitoarea sa nora!

Lamia este o fata din Tunisia, orfana, care a incercat din tot sufletul sa aiba parte de o nunta ca in povesti. Din pacate insa, lucrurile au luat o intorsatura destul de ciudata. Ajunsa la altar alaturi de partenerul ei de viata, acesta a decis sa nu spuna marele „DA”. Barbatul a luat aceasta decizie din cauza mamei sale. 

Vlada Mardari - experienta unica pe care a trait-o la inaltimea de aproape 3 mii de metri! Prezentatoarea PRO TV a urcat pe muntele Vihren, al doilea cel mai inalt varf din Bulgaria: „Cu siguranta am descoperit o noua pasiune!” - VIDEO

Se pare ca mama mirelui nu a vazut-o niciodata in realitate pe iubita fiului sau. Cele doua interactionasera, pana in ziua nuntii, doar prin mesaje si fotografii. In ziua cea mare a Lamiei, soacra ei a decis sa opreasca nunta pe motiv ca tanara este „prea scunda” si „prea urata”.

Aceasta a povestit experienta pe blogul ei, iar in scurt timp stirea s-a viralizat. Tanara a scris pe Facebook ca se simte rusinata de faptul ca a fost respinsa chiar de familia barbatului vietii ei. 

Un cunoscut actor tunisian, Hedi Mejri si-a aratat sprijinul sau pentru Lamia si i-a trimis urmatorul mesaj pe Facebook :„Un mesaj catre Lamia Al-Labawi, mireasa al carei sot a fugit si a parasit-o… Eu, Hedi Mejri, m-am hotarat sa iti scriu aceste cuvinte si sper sa te ajute. Cu toata dragostea, iti spun sa ridici capul si sa infrunti lumea cu toata puterea. Nu ai pierdut un om. Ai pierdut pe cineva care putea fi un blestem in viata ta. Ai castigat in schimb o libertate de neinlocuit.”

Articole din aceeasi categorie